He tam benlik evet
O her bölgenin zengini ile alakalı bir şey, bütün doğulular zengin değilki.. Bütün batılıların zengin olmadığı gibi..
hah işte hayalimdeki görüntü.
Her tarafında da simler
Ağanın oğluna veririz bizdeO her bölgenin zengini ile alakalı bir şey, bütün doğulular zengin değilki.. Bütün batılıların zengin olmadığı gibi..
Yahu trabzon burma vs diyorsun, sen zenginsin galiba
Bekarları sende baş göz et burada sevap kazan
Senin nikah taze hemşire bana bana Name'ine taksınBende beyime nikah tazeleyelim diyordum, bana takarsın mı
Kaynıma varaydin neler takardim ben sana hih.He tam benlik evet
Hadi millet sayemde iyisiniz, kapacakmışız burmalarıHii cok zenginim hepinize benden burma
Ev yikan anlamadim orayiBenim koca doğulu sayılır ağırlığı bırak ağırlığımın grama çevrilmiş hali kadar bile takmadılar.
Ev yıkan diye bişey gördüm geçen, shot'a ondan isticez.
Sen mi benim Name'sinSenin nikah taze hemşire bana bana Name'ine taksın
hah işte hayalimdeki görüntü.
Evet merak etme gercek gorunumunde imitasyonlar varHadi millet sayemde iyisiniz, kapacakmışız burmaları
Bi bileziği çok mu gördünSen mi benim Name'sin
Neeeee?? Asimile olmuşlar herhal. Enaz 6 burma bilezik 2 metre de halep kordunu takilir.Benim koca doğulu sayılır ağırlığı bırak ağırlığımın grama çevrilmiş hali kadar bile takmadılar.
Ev yıkan diye bişey gördüm geçen, shot'a ondan isticez.
Tovbe bismillah.ben bunu taksam-nah takarim da- ölürüm.Aha bu, ev yıkan diyolarmış.
Eki Görüntüle 1837897
Neeeee?? Asimile olmuşlar herhal. Enaz 6 burma bilezik 2 metre de halep kordunu takilir.
Yok dadlim bilezik senin kopegin olsunBi bileziği çok mu gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?