Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

O kiz hayal aleminde yasiyor ya boşuna banlaniyosunuz onun yüzünden.

Sinirim bozuldu ama dün.
Yok ırkçıymış izmiden ötesini bi de kendi memeleketi dışındakileri sevmiyormuş, yok kapalılar yobazmış salak salak şeyler. Sonra bana bulaştı zaten ordan koptu olay.

Sinirim bozuldu ama dün.
Yok ırkçıymış izmiden ötesini bi de kendi memeleketi dışındakileri sevmiyormuş, yok kapalılar yobazmış salak salak şeyler. Sonra bana bulaştı zaten ordan koptu olay.

Sinir bozulmayacak gibi değil ki Sep, bilip de fikir sahibi olsalar, ondan sonra konuşsalar yine karşılıklı tartışmalarla kendine katarsın bir şeyler, bilgiyi alırsın. Ama bunlarda sürekli bi saldırı, üstelik boş boş konuşmalar. Allah'tan bu limoncunun zararı bi kendine, bana saran gitmiş tüm bipolar hastalarını kapsar bir şekilde saçma salak konuşmuş ezberden.

Hadi ben aştım geçtim, ama o konuşmalarıyla öyle büyük vebal alıyor ki, aktif yaşayan hastaların, bilgisi - tecrübesi daha az olanların umutlarını kırıyor ve onları hastalıklarına gömüyor. Üzülmedim ben bu tipe sinirlendim çünkü psikolog adayı bu Sep. Yaşına baktım, profilde 35, anlattığı olayın tekinde 30...

Bu insan bir de psikolog olup danışan alacak ya.
Dünden beridir bu nokta sinirime dokunan işte. Konunun birinde direkt bilgide ezildi diye ego masturbasyonu yapmaya gelmiş konumun altına, çok da tın, ama insanlara zararlı birisi bu kadın, işte olay o.

Psikolog falan değildir o güzelim. Burda herkes ya doktor ya mühendis zaten. Uydurmuştur. Sinirlenmekte ve üzülmekte haklısın.

Yine Haklısın limoncunun zararı kendine. Ama onun kendine bile bu şekilde davranması beni sinirlendiriyor. Bir insan nasıl bu kadar aşağılayabilir kendini diyorum.

Bir teyzem var, çok severim öz teyzem anamın gardaşı. Ama annemle ya da diğer teyzelerimle alakası yok. Annesi çok küçükken vefat etmiş, üvey anneyle büyümüş bizimkilerden biraz daha farklı eğitilmiş. Limoncuyu ona çok benzetiyorum. O da hep para güçtür, altın güçtür der, kolunda boynunda dizi dizi altınla gezer. Bir kızını sırf zengin diye öküzün önde gideni bir doktorla evlendirdi. İki çocukla kız lüks içinde ama perişan. Diğer kızını da yine zengin diye bir öküzle evlendirecekti ki ablası müdahale etti, nişandan döndüler.
Bu istanbula gittiğimde düğündeydik birlikte. Boncuk takılarıma bakıp bakıp cıkcıkladı kadın, yeni gelin sayılırsın bi altının yok diye.
Bir kızı da şimdi hamile bizim oralarda güzel kıyafet bulamıyoruz, siz büyük şehirde çok şanslısınız deyip durdu. Bu da kızıma bişeyler gönderin demek. Sağolsun çok eli açıktır, her sene koli koli yöresel gıda gönderir hepimize tek tek, ama istemesi sinir bozuyor. Ben zaten düşünüyorum bu kız doğum yapacak, durumu çok iyi de değil bişeyler gönderelim diye. Ki durumu iyi olsa da gönderirim, huyum bu benim. Biliyor da neden böyle yapıyor bilmiyorum.
Oyşh ne dertliymişim.

Üzülmedim Sep, bu arkadaş, beni en kuvvetli - tecrübeli - bilgili olduğum noktadan vurmaya çalışıyor, üstelik bi ederi yok karşımda. Diplomalar değil, insanlar hakkını verir mesleklerinin.
Ama bir başka konuda başka bipolarlı kızı hırpaladı 22 yaşlarında filan kız, sıfır tecrübesi var hastalığına dair ve daha yolun başındayken bu insana "İmkansız!" gibi cümleler kurdu. Bizim millet kendi hastalığını araştırmayı dahi kolay kolay akıl edemiyor kulaktan doluyorken, bu kıza böylesi bir şeyi söylersen, onu intahara itebilirsin. Farkında değil.

Güya arkadaş psikoloji okuyormuşmuş, o kadar ezber ve internet doktorculuğu ki oynadığı, artık tepkisiz kalamadım, bir de "Anne olmayın, çocuğunuz ruh hastası oluyor, sağlıklı olması imkansız" diyor. Bu beni üzmez, ama sinirlendirir. Doğmamış çocuğuna kadar ahkam kesiyor milletin, bildiği bi şey olsa içim gam yemez. "Hadi koy bilimsel verileri bakalım" dedim, dansöze bağladı. Sonra da ben açıklama yaptım, aynı başlıktaki bipolarlı arkadaşların içlerine su serpildi.

Lim, konusuna dönersek de, ben hayretler içinde okudum açıkçası, ilkten inanamadım bi ama sonra baktım ki gerçek bu kadın. Altına - paraya - elmasa tapan o kadar çok insan var ki, hayatı bu şekilde garantilediklerini düşünen... Bana tuhaf bile gelmiyor, algıları bu yönde bu insanların: mutluluk = para
Ama esas sorun karnını doyuran adama ettiği hakaretler, şurada düşürdüğü durum.

Sen neden öyle yapıyorsun onu da söyleyivereyim sana, çünkü sen "Faydam dokundu, ürettim, ulaştırdım, yardımlaştım" hissiyle doyan bir insansın, ondan yapıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…