Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Çeyrek atıyosundur belki kenara?
Bak kötü oldum gene oğlanın kumbarası kilitliydi para bittikçe açıp alıyordum içinden çaktırmadan eşim gitmiş kilitsiz şu demir olanlardan almış içinden alınmıyor oğlumda nerde para bulsa kağıt demir demeden atıyor içine çok mağdurum

Çeyrek mi? O da ne? Fakir miyim ben

Diyorsun ki çeyrek ile bilezik arası bi yerlerdeyim?

Kız niye alıyosun çocuğun parasından? Bırak biriksin dursun :)

Birikince ne işe yarayacak sürekli birşeyler aldırıyor ama parası hiç eksilmiyor. Cüzdanımdakileri bile alıp içine atıyor sıpa.
Dur bir anımı anlatayım. Oğlum 2 yaşında falandı nerde para bulsa babasına getirirdi birgün öğle arası eve geldim geri işe gittim işten çıkışta da markete gittim aldım da aldım cüzdanı bir açtım para yok. Maaş kartım yanımdaydı iyiki ek hesaptan çektirdim. Oğlum sen cüzdanda ne kadar para varsa hepsini al babasının cebine koy. Şimdi de kendi kumbarasina atıyor itfaiyeci sam alacakmış güya ama o arabayı bana aldırır kendi parası gene durur

Yok yaa nerede kendimi bir an limoncunun yerine koydum. Nasıl bir kafa diye düşündüm.
Hem ezikliyim hem hayallerine ulaşamamak nasıl diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…