Ay unutmuşum iyi hatırlattın. Tatlışım aynı zamanda tabisiiTatlışı unuttun
Bende bu sabah etiketledim ama ses seda yok
Aaa zengin
Hani neredeZengin olsam kollarımdan boynuma kadar altınım olması gerekirdi
Çeyrek atıyosundur belki kenara?
Bak kötü oldum gene oğlanın kumbarası kilitliydi para bittikçe açıp alıyordum içinden çaktırmadan eşim gitmiş kilitsiz şu demir olanlardan almış içinden alınmıyor oğlumda nerde para bulsa kağıt demir demeden atıyor içine çok mağdurumÇeyrek atıyosundur belki kenara?
Çeyrek mi? O da ne? Fakir miyim ben
Bak kötü oldum gene oğlanın kumbarası kilitliydi para bittikçe açıp alıyordum içinden çaktırmadan eşim gitmiş kilitsiz şu demir olanlardan almış içinden alınmıyor oğlumda nerde para bulsa kağıt demir demeden atıyor içine çok mağdurum
Birikince ne işe yarayacak sürekli birşeyler aldırıyor ama parası hiç eksilmiyor. Cüzdanımdakileri bile alıp içine atıyor sıpa.Diyorsun ki çeyrek ile bilezik arası bi yerlerdeyim?
Kız niye alıyosun çocuğun parasından? Bırak biriksin dursun :)
Nasılsın lingen senin johnyden ne haberKim kimin çeyreğini almış ne parası noluyo
Benim oğlan çeyrek alıp kenara atıyor bende kenardan alıyorumKim kimin çeyreğini almış ne parası noluyo
NolsunNasılsın lingen senin johnyden ne haber
AhahahaaaBenim oğlan çeyrek alıp kenara atıyor bende kenardan alıyorum
Diyorsun ki çeyrek ile bilezik arası bi yerlerdeyim?
Kız niye alıyosun çocuğun parasından? Bırak biriksin dursun :)
4 yaşında ama anne tarafından KayseriliAhahahaaakaç yaşında ki oğlun merak ettim
Oooo 20sine basmadan holding kurar o zaman:))4 yaşında ama anne tarafından Kayserili
Eneeee limoncu burda da mı mevcutYok yaa nerede kendimi bir an limoncunun yerine koydum.Nasıl bir kafa diye düşündüm.
Hem ezikliyim hem hayallerine ulaşamamak nasıl diye merak ettim.
Eneeee limoncu burda da mı mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?