Napalım seni de böyle kabul etcez demek istiyor. Eh ettik zaten, bizim şatımız da böyle.
Bir sabah başlığa gelip kimseyi tanıyamayacağım diye korkuyorum bu gidişle :)İlana ne hacet en büyük ilanımız muhabbetimiz
Bi kaç saat önce biz hala eski biz diyen kadın mi bu? Para herkesi değiştiriyormuş vay be.Sonuçta prolu ve pipolu olduk..
Keşke olsa da beni de değiştirse.Bi kaç saat önce biz hala eski biz diyen kadın mi bu? Para herkesi değiştiriyormuş vay be.
Güzel muhabbetiniz çekti zaten beni burayaİlana ne hacet en büyük ilanımız muhabbetimiz
Ben hep burda seni bekliyor olacağımBir sabah başlığa gelip kimseyi tanıyamayacağım diye korkuyorum bu gidişle :)
94, 1994 ün 94ü.
Öyle bi tarih var tabi olmaz mı, olmasa ben burada olamazdım.
Fosil nereden cıktı canım est.Sahi sen Dinazorları gördün mü Pin, Nuhun gemi biraz sıkısıktı diyolar ne diyosun bu konuda
Babanı bilemiciiim ama bize de yapsın mı(ay ben ne severdim o reklamı yine dilime takılcak )
Yok canım, o anlamda demedimBi kaç saat önce biz hala eski biz diyen kadın mi bu? Para herkesi değiştiriyormuş vay be.
Sen paranı makarnalara harcamak yerine hayırlı bi iş yap bari.Keşke olsa da beni de değiştirse.
Makarnaları unutmamışsın bakıyorumdaSen paranı makarnalara harcamak yerine hayırlı bi iş yap bari.
Gerçekler acıdırAma bizim ruhumuz genç her daim
Valla dötüme baka baka gidecem galiba istenmiyoz mu acepBir sabah başlığa gelip kimseyi tanıyamayacağım diye korkuyorum bu gidişle :)
Peki bakalım :)Ben hep burda seni bekliyor olacağım
Sana da alırım tamam merak etme.Sen paranı makarnalara harcamak yerine hayırlı bi iş yap bari.
Diyorum işte; ruhumuz genç ;-) doğru yoldasin. Tam gaz devam;-)Ben 25 yaş üstünü arkadaş olarak bile seçmiyorum cınım
Pazartesi gidiyorum. Gazetelerin üçüncü sayfasına düşmeden dönsem bari... "10 paket makarna sokmaya çalışan genç kadın gümrükte yakalandı"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?