Est.Valla dötüme baka baka gidecem galiba istenmiyoz mu acep
Makarnaları unutmamışsın bakıyorumda
Pazartesi gidiyorum. Gazetelerin üçüncü sayfasına düşmeden dönsem bari... "10 paket makarna sokmaya çalışan genç kadın gümrükte yakalandı"
Unutulacak gibi mi sence?Makarnaları unutmamışsın bakıyorumda
Almazsan seni gümrüğe şikayet ederim kaçakçı bu diye.Sana da alırım tamam merak etme.
Siyasette başlık açılır hakkımda, diğer üyeler gelir cık cıklar, "bu ülke nereye gidiyor", "ar edep kalmamış"lar.3 değil de 1. sayfaya çıkarsın gibime geliyor.
Söz konusu böyle konular olunca bizim ülkede malum.
Ne kadar meraklıymışsın.Unutulacak gibi mi sence?
Almazsan seni gümrüğe şikayet ederim kaçakçı bu diye.
Yık bursaya postalıycam. Hatun pişirip yedirsin.Siyasette başlık açılır hakkımda, diğer üyeler gelir cık cıklar, "bu ülke nereye gidiyor", "ar edep kalmamış"lar.
Hele ben olduğumu anlarlarsa "biz biliyorduk zaten shottan beklenir" diye döşerler.
Ne kadar meraklıymışsın.
Getirsem pişirebilecek misin evinde?
Kazananı açıkla, kazananı açıklaaaaKızlar bebişin isim seçeneklerini 4 e indirdikti, geçen gün de 2 ye... Sanırım belli oldu adı :))
Ne dertmiş ya bebeye isim seçmek aylardır ara tara fonetik olarak ayrı düşün, anlamını ayrı düşün, soy isimle uyumunu düşün, yetişkin olunca nasıl duracağını düşün, dalga geçilir mi düşün, düşün düşün...
Ben hala bekarım. Gerisi önemsiz.Bu arada kimler sevgili yaptı, kimler ayrıldı, kimler kaç kişiye bence boşan canım dedi.
Hep merak içindeyim.
Çok uzak kaldım buralardan.
Ben hala bekarım. Gerisi önemsiz.
Kazananı açıkla, kazananı açıklaaaa
Oy kullanma hakkımız var mı?Son 4 seçenekte kalan:
1)Ceyhun
2)İlker
3)Erdem
4)Uluç
Son 2ye kalan:
1)Erdem
2)Uluç
Bu isimleri birlikte mi kullansak, arasından tek seçsek mi ne yapsak son düzlükteyiz :)
Oy kullanma hakkımız var mı?
Oyumu Erdem'den yana kullanıyorum gebe hanim.Fikir belirtmek tabisi serbest
Oy kullanabilirsin :))
Tantan'la hemfikir olmak beni çok üzse de ben de oy hakkımı Erdem'den yana kullanıyorum.Oyumu Erdem'den yana kullanıyorum gebe hanim.
Heyecan dorukta.Son 4 seçenekte kalan:
1)Ceyhun
2)İlker
3)Erdem
4)Uluç
Son 2ye kalan:
1)Erdem
2)Uluç
Bu isimleri birlikte mi kullansak, arasından tek seçsek mi ne yapsak son düzlükteyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?