Şişmanlamıyor musunbi' tanesin ya
Dışarıdan söylemenin dayanılmaz cazibesi
İşten eve gelip bir de yemekle uğraşmıyorum genelde. Arada yapıyorum veya haftasonu yapıp atıyorum dolaba ama genelde dışarıdan söylüyorum veya hazır alıp yapıyorum.
Özet geçiyorum:
@bibibella geldi ortamı ayaküstü +18e bağladı, sonra kedisine ciğer pişirdi. Bu iki olayın alakası yok birbiriyle ama.
tantanis önce bibi'yi sonra bekar olduğum için beni öldürme planları yapıyor, böylece erkekler ona kalacakmış. HanimKelesimiGetir de bu konuyu değerlendiriyor.
@Hayyal izimizi buldu.
marilyn monroe @deynepnaz 'ın kendisi hakkındaki ithamlarına cevap verdi.
Şimdilik bu kadar.
Amann sanki evde yapıp yediklerimizle şişmanlamıyomuyuz en güzelini yapıyo vallaŞişmanlamıyor musun
Daha öncesinden kilo almış olduğum için pek bir şey fark etmiyorŞişmanlamıyor musun
Hoşgeldinnn ablaÇeteyide kurduk nasılsa
BanadaAmann sanki evde yapıp yediklerimizle şişmanlamıyomuyuz en güzelini yapıyo valla
Akşama ne pişirsem derdinden ögghh geldi
Hoşgeldinnn abla
Nerelerdeydin ?
Aa ben seni çıtı pıtı bi kız hayal ediyorumDaha öncesinden kilo almış olduğum için pek bir şey fark etmiyor
Ya aslında artık o kadar seçenek var ki dışarıdan söylediklerin illa pizza, dürüm falan olmak zorunda değil. Ev yemeği yapan çok yer var.
Eşle dışarı keyfisi :)Hoş buldum sağol,günaydınlar
Dün yoktum eşimde evdeydi,dışarı çıkmıştık ondan yokttum
Yok ya hiç çıtı pıtı değilim valla. At gibi hatunumAa ben seni çıtı pıtı bi kız hayal ediyorum
En güzeli valla. Keşke benimde öyle şansım olsa. Öyle de böyle de fil gibi olduğumdan bari yorulmam totomu yayar otururum
Fotoğrafını atsana
Yok ya hiç çıtı pıtı değilim valla. At gibi hatunum
Yok ya hiç çıtı pıtı değilim valla. At gibi hatunum
Olmaz, bedenimi forum ortamlarında paylaşmamFotoğrafını atsanayüzünü buzlarsın
Allah ALlah niye öyle bir izlenim verdim ki acabaBende seni daha narinsin diye düşünmüştim.
Olmaz, bedenimi forum ortamlarında paylaşmam
Allah ALlah niye öyle bir izlenim verdim ki acaba
Kendisi nadide bir çiçek olduğundan fotosentez yapıyor
Evet öyleleri var aramazda
Azcık
Evliyim balım4 sene olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?