- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
S shotin vino veritas marilyn monroe sizin aranızdaki dostlugunuzun da kalbinizin de büyüklügünü biliyorum ben.
Bakmayın benim internete olan kişisel güvensizligim işte, bi de seviyorum buranın anonimligini. Yoksa çoktan çalmıştım kapınızı.
Onun yerine buradan minnak minnak sevgi gösterilerinde bulunuyorum işte.
Hatırlatmaz mısın reca ederimAhhh ahhh ladyamore neler yaşadık biz neler, ne badireler atlattık, ne acayip şeyler geldi başımıza bi bilsen. Ondandır bu aşk ücgeni mevzularımız.
Duygusala bağlayayım dedim oldu mu la, becerebildim mi?
Hatırlatmaz mısın reca ederim
En azından unutmuş gibi yapıyordumUnutmuş muyduk?
En azından unutmuş gibi yapıyordum
Bi kısmını Marilyn le konusmustuk galiba, benim ilk geldigim dönem süren büyük bi kriz vardı, ben onu söyleyince o olayı yaşayan benim yakın arkadaşlarım demişti.Ahhh ahhh ladyamore neler yaşadık biz neler, ne badireler atlattık, ne acayip şeyler geldi başımıza bi bilsen. Ondandır bu aşk ücgeni mevzularımız.
Duygusala bağlayayım dedim oldu mu la, becerebildim mi?
Bi kısmını Marilyn le konusmustuk galiba, benim ilk geldigim dönem süren büyük bi kriz vardı, ben onu söyleyince o olayı yaşayan benim yakın arkadaşlarım demişti.
Özür dilerim. Konusunu kapatıyor ve daha fazla can sıkmıyorum efenimEvet, biraz anormal bir dönemdi. Geçti gitti. Biz bize yeteriz dedik biz de. İyi oldu bi taraftan.
Özür dilerim. Konusunu kapatıyor ve daha fazla can sıkmıyorum efenim
O zaman dans
Yaş ok, topuklu giydiğimde kısa kalmayı sorun etmezse boy ok, kıskançlığı bilemedim
Yok yok güvensiz ol, güvensiz olmak gayet iyi. De mi sep, mar?S shotin vino veritas marilyn monroe sizin aranızdaki dostlugunuzun da kalbinizin de büyüklügünü biliyorum ben.
Bakmayın benim internete olan kişisel güvensizligim işte, bi de seviyorum buranın anonimligini. Yoksa çoktan çalmıştım kapınızı.
Onun yerine buradan minnak minnak sevgi gösterilerinde bulunuyorum işte.
Ben daha çok adama yarılıyorum. Bilmiyoooom diyeEki Görüntüle 1817376
Son bi haftadır buna gülüyorum ben yaw. Durup durup bakıyorum gülüyorum. Spikerin tepkisi çok güzel değil mi kızlar?
Yok yok güvensiz ol, güvensiz olmak gayet iyi. De mi sep, mar?
İyidir sen nabıyon be yaselam kızlar. nörüyonuz
ep aynı beaİyidir sen nabıyon be ya
Püfff bende de, evde de tadilat var, kafam şiştiep aynı bea
Püfff bende de, evde de tadilat var, kafam şişti
Yok tanti'nin dediği gibi ağır bekarım, düz duvara bekarımçoluk çocuk varmıydıyaş kaç burada hep soru soruyorum
yaş 30 kemale ermişYok tanti'nin dediği gibi ağır bekarım, düz duvara bekarımÇocuk da yok ama onun yerine ana baba var, eksik olmasınlar
Yaş da 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?