Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ahhh ahhh ladyamore neler yaşadık biz neler, ne badireler atlattık, ne acayip şeyler geldi başımıza bi bilsen. Ondandır bu aşk ücgeni mevzularımız.

Duygusala bağlayayım dedim oldu mu la, becerebildim mi?

Ahhh ahhh ladyamore neler yaşadık biz neler, ne badireler atlattık, ne acayip şeyler geldi başımıza bi bilsen. Ondandır bu aşk ücgeni mevzularımız.

Duygusala bağlayayım dedim oldu mu la, becerebildim mi?
Bi kısmını Marilyn le konusmustuk galiba, benim ilk geldigim dönem süren büyük bi kriz vardı, ben onu söyleyince o olayı yaşayan benim yakın arkadaşlarım demişti.

Bi kısmını Marilyn le konusmustuk galiba, benim ilk geldigim dönem süren büyük bi kriz vardı, ben onu söyleyince o olayı yaşayan benim yakın arkadaşlarım demişti.

Evet, biraz anormal bir dönemdi. Geçti gitti. Biz bize yeteriz dedik biz de. İyi oldu bi taraftan.

S shot cum sende gel bakalim
@ladymore canim ... Oglumuz 27 yasinda ,askerligini yapti.9 Eylul uni sinif ogretmnligi mezunu ,kadrolu ,1,78 boylarinda ,bugday denlu ,gezmeyi cok seven ,biraz kiskanc ,eglenceli ve de yagsuklu bi damat adayi
Yaş ok, topuklu giydiğimde kısa kalmayı sorun etmezse boy ok, kıskançlığı bilemedim

Yok yok güvensiz ol, güvensiz olmak gayet iyi. De mi sep, mar?

Eki Görüntüle 1817376

Son bi haftadır buna gülüyorum ben yaw. Durup durup bakıyorum gülüyorum. Spikerin tepkisi çok güzel değil mi kızlar?
Ben daha çok adama yarılıyorum. Bilmiyoooom diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…