- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Nerden buldun yahu niye arastiriyorsun bosverWilaaaa esimin eski esinin adini soyadini buldum. Tc nosuna kadar. Wayyy keleeee. Wışşş..
Kadın çok guzel,cok havaliiiiii...
Aaaaayyy ben öliyeeeemmm...
Hem de uzun boyluuuu..
Aaayyuuuuu..
Ooooyyyyyyy.
Neden arayip buldun kiWilaaaa esimin eski esinin adini soyadini buldum. Tc nosuna kadar. Wayyy keleeee. Wışşş..
Kadın çok guzel,cok havaliiiiii...
Aaaaayyy ben öliyeeeemmm...
Hem de uzun boyluuuu..
Aaayyuuuuu..
Ooooyyyyyyy.
Arastirmadim vallahi. Karsima cikti resmen. Tasiniyoruz diye esyalari toparlayip ayikliyoruz. 2008 ajandasi vardi. Çocuklara vereyim yazip cizsinler dedik.Nerden buldun yahu niye arastiriyorsun bosver
Tek satır bir sey,fotograf hic yoktu. Bu gözünden kaçmış belli. Kocaman bir ajanda,sadece 2 sayfasi yazili. Merakim vardi ne yalan soyliyim.Neden arayip buldun ki
Güzel olmak evliliği yürütmüyor ama... Hem Senin güzelliğine de yetişememiş belliki:)Tek satır bir sey,fotograf hic yoktu. Bu gözünden kaçmış belli. Kocaman bir ajanda,sadece 2 sayfasi yazili. Merakim vardi ne yalan soyliyim.
Ama kötü bitti.
Niye guZel ya niyeeeee((
Aa ne şanslısın çok iyi olmuuşş. Seni Romaya gelin verelim?Roma'da muhtemelen şimdiden akşamları benimle gezecek arkadaş buldum :)
Üstelik kendi arkadaş grubuyla da tanıştırabilirmiş.
Benden bu kadar mı kurtulmak istiyorsun?Aa ne şanslısın çok iyi olmuuşş. Seni Romaya gelin verelim?
Aman muhim olan suan seninle olmasiArastirmadim vallahi. Karsima cikti resmen. Tasiniyoruz diye esyalari toparlayip ayikliyoruz. 2008 ajandasi vardi. Çocuklara vereyim yazip cizsinler dedik.
Bir kac sayfada gunluk tarzi seyler tutulmus.
Zaten ben sosyal hesap kullanmiyorum. Arkadasimdan baktim.
Eski eşlere b.k atmayın arkadaşım, benim anam da eski eşAman muhim olan suan seninle olmasibenimde esimin eski esi eh guzel yani ama yetmiyor iste
HahahEski eşlere b.k atmayın arkadaşım, benim anam da eski eş
He benim annem sevgisiz saygısız mıydı? Aile birliği dirliği düzeni yok muydu benim anamın?Hahahyok yani guzel falan diye bahsetmiste guzellik yetmiyor dediydim . Sevgi, saygi, aile birligi-dirligi-duzeni daha muhim
Yok anneye laf yok estagfirullahHe benim annem sevgisiz saygısız mıydı? Aile birliği dirliği düzeni yok muydu benim anamın?
Babamda yani?Yok anneye laf yok estagfirullah
Eski esinde yokmus
Yoo kendime Romanın kapılarını açıyorum sen git ki ben de gelebileyim :))Benden bu kadar mı kurtulmak istiyorsun?
"Fontana di Trevi'yi bir de akşam gör" diye akşam oraya götürecekmiş beni.
10 km-20 km yürütecekmiş tantan tırsıyorum.
Yuırtdışında çok yürüyorum ben. Neredeyse hiç otobüse, tramvaya falan binmem. Yürüyerek, ara sokaklara dalıp çıkarak, kaybolarak gezerim.Yoo kendime Romanın kapılarını açıyorum sen git ki ben de gelebileyim :))
Yürümeyi sevmiyor musun? Yürü yavru ne güzel işte. Uf kıskandım be.
Ya neden beni bagajına almıyorsun?Yuırtdışında çok yürüyorum ben. Neredeyse hiç otobüse, tramvaya falan binmem. Yürüyerek, ara sokaklara dalıp çıkarak, kaybolarak gezerim.
Ama bütün gün gezmenin üstüne 20 km deyince neyy oldum
Neyse tanışalım bakalım hele.
Son sınavımdan (bütler sayılmamaktadır) çıktım eltişiiiim, ay resmen bir devrin bitişi.ladyamore eltisim sinavin nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?