- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Yok ya ben de eski esim sonuctaEski eşlere b.k atmayın arkadaşım, benim anam da eski eş
Ya bilmek tipsiz de degilim ama. Onun boyu uzun belli. Iki de oglu varmis. Hem de benim bebelerimle hemen hemen ayni.Güzel olmak evliliği yürütmüyor ama... Hem Senin güzelliğine de yetişememiş belliki:)
Konuyla alakasız ama gene de anlatcam
Benim dayımın bi eşi vardı bakan bi daha bakıyordu öyle böyle değildi, sonuç iki çocuktan sonra başka adama kaçtı
Kuaforden cikmam artik. Sarı gacınin saçları da pek hoştuHahahyok yani guzel falan diye bahsetmiste guzellik yetmiyor dediydim . Sevgi, saygi, aile birligi-dirligi-duzeni daha muhim
Anammmm kaderin böylesine.........Ya bilmek tipsiz de degilim ama. Onun boyu uzun belli. Iki de oglu varmis. Hem de benim bebelerimle hemen hemen ayni.
Buyuyunce aşık oluyolarmis bir de
Yürü git.Ya neden beni bagajına almıyorsun?
Ooh süper kuzum. Mezuniyet zamanıııııSon sınavımdan (bütler sayılmamaktadır) çıktım eltişiiiim, ay resmen bir devrin bitişi.
Yollardayım simdi sarjım az, baslıgımızın adını mı degistiriyomusuz ne yapıyomusuz ben kacırdım
Mezuniyet demeeeeYürü git.
Ooh süper kuzum. Mezuniyet zamanııııı
Ama bu kızın mezuniyeti var napim.Mezuniyet demeeee
Tüylerimden dikleniyorum
Bostancı-Caddebostan'ı bisikletle iki kere turlamak çok mu ki? Ben aynı yolu yürüyerek turluyorum.Ayy ölüyoğum sanırım. Bostancı Caddebostan bisiklet yolunu iki kere turlayabilen tanti bugün ilk turda tuş oldu. Dönüş yolunda havai fişeklerle karşılanıyorum aa ne kaa güzel diye düşünürken az ilerde fark ettim ki gençler romantizm peşindeymiş, kızın biri evlilik teklifi almış.Kıskandım mı, tabii ki hayır. O ne öyle görgüsüz gibi bütün mahalleye duyurmuşlar.
Toplam 4 ediyor yaklaşık 2 saat bisiklet sürmüş oluyorum. Bence çok baştan başlıyorum çünkü. Bacağımın da canı sıkılınca beni dinlemediğini hesaba katarsak iyi bile gidiyorum.Bostancı-Caddebostan'ı bisikletle iki kere turlamak çok mu ki? Ben aynı yolu yürüyerek turluyorum.
Benim ki algıda seçicilik :)Ama bu kızın mezuniyeti var napim.
ÖtelesekÖff itekleyin beni kalkıp sırt çantamı hazırlayayım.
Ben öteledim.Ötelesek
Plan süperBen öteledim.
Yarın sabah usta gelecek, öğlene kadar bitecekmiş işi.
Öğlen ustadan sonra çıkıp kuaföre gideceğim. 1-1,5 saat ağda faslı sürse, akşam üzeri evdeyim. Yarın akşam-gece çantamı hazırlarım. Pazar günü kalan ufak işleri yaparım, duştan sonra ojemi sürerim.
Yaptınmı waffle ı :))Toplam 4 ediyor yaklaşık 2 saat bisiklet sürmüş oluyorum. Bence çok baştan başlıyorum çünkü. Bacağımın da canı sıkılınca beni dinlemediğini hesaba katarsak iyi bile gidiyorum.
Bugün tam 54 dakika sürmüş gidip gelmem. Benim 160 boyumla kendini bir mi tutuyorsun adımlarım bile minnak.
Bir yandan üşeniyorum, bir yandan da huzursuz hissediyorum son güne bıraktığım için.Plan süper
Valla kalkıp valiz hazırlayasım geldi :)
Aslında son güne bırakmak riskli oluyor birazBir yandan üşeniyorum, bir yandan da huzursuz hissediyorum son güne bıraktığım için.
İçime sinmedi ya, en azından düşündüklerimi salona yığayım biraz da yarım yığdıklarım içinden eleme yaparım.Aslında son güne bırakmak riskli oluyor biraz
Bende son güne bırakanlardanım
Yok ya eve saat 10 gibi geldim yatıyorum.Yaptınmı waffle ı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?