Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ya bilmek tipsiz de degilim ama. Onun boyu uzun belli. Iki de oglu varmis. Hem de benim bebelerimle hemen hemen ayni.
Buyuyunce aşık oluyolarmis bir de

Ayy ölüyoğum sanırım. Bostancı Caddebostan bisiklet yolunu iki kere turlayabilen tanti bugün ilk turda tuş oldu. Dönüş yolunda havai fişeklerle karşılanıyorum aa ne kaa güzel diye düşünürken az ilerde fark ettim ki gençler romantizm peşindeymiş, kızın biri evlilik teklifi almış. Kıskandım mı, tabii ki hayır. O ne öyle görgüsüz gibi bütün mahalleye duyurmuşlar.

Bostancı-Caddebostan'ı bisikletle iki kere turlamak çok mu ki? Ben aynı yolu yürüyerek turluyorum.

Bostancı-Caddebostan'ı bisikletle iki kere turlamak çok mu ki? Ben aynı yolu yürüyerek turluyorum.
Toplam 4 ediyor yaklaşık 2 saat bisiklet sürmüş oluyorum. Bence çok baştan başlıyorum çünkü. Bacağımın da canı sıkılınca beni dinlemediğini hesaba katarsak iyi bile gidiyorum.

Bugün tam 54 dakika sürmüş gidip gelmem. Benim 160 boyumla kendini bir mi tutuyorsun adımlarım bile minnak.

Ben öteledim.
Yarın sabah usta gelecek, öğlene kadar bitecekmiş işi.
Öğlen ustadan sonra çıkıp kuaföre gideceğim. 1-1,5 saat ağda faslı sürse, akşam üzeri evdeyim. Yarın akşam-gece çantamı hazırlarım. Pazar günü kalan ufak işleri yaparım, duştan sonra ojemi sürerim.

Plan süper
Valla kalkıp valiz hazırlayasım geldi :)

Yaptınmı waffle ı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…