Arveles bulundur evdeVermidon.
Tansiyona şimdi baktım 11-6 Benim için normal. Hala agriyiii.
Tanti naptın ?Altıma işeyeceemm.
Doktorun odasına dalıp bak bana demek istiyorum şuan.
Sep evde kekik varsa 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı at demlensin iç hemen keserVermidon.
Tansiyona şimdi baktım 11-6 Benim için normal. Hala agriyiii.
Sep evde kekik varsa 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı at demlensin iç hemen keser
İyi geldi mi? Bende yapayim.Yapıyorum hemen.
İyi geldi mi? Bende yapayim.
Hadi bakalim şifa olsun.Yeni içtim daha. İyi gelebiling gibi.
Bologna'dayim. Arkeoloji Muzesi'nin gisesindeki adam o kadarrrrr tatliydi ki "bilet satisi 18.30da bitiyor" dedikten sonra "peki sonra napiyorsun bebisim, birer kadeh sarap icsek mi" diyesim geldiDemedim tabii, Allah sahibine bagislasin
Ooo iyi eglencelerBologna'dayim. Arkeoloji Muzesi'nin gisesindeki adam o kadarrrrr tatliydi ki "bilet satisi 18.30da bitiyor" dedikten sonra "peki sonra napiyorsun bebisim, birer kadeh sarap icsek mi" diyesim geldiDemedim tabii, Allah sahibine bagislasin
Sehir yaniyor sen yaniyorsun deseneBologna'dayim. Arkeoloji Muzesi'nin gisesindeki adam o kadarrrrr tatliydi ki "bilet satisi 18.30da bitiyor" dedikten sonra "peki sonra napiyorsun bebisim, birer kadeh sarap icsek mi" diyesim geldiDemedim tabii, Allah sahibine bagislasin
Bologna'dayim. Arkeoloji Muzesi'nin gisesindeki adam o kadarrrrr tatliydi ki "bilet satisi 18.30da bitiyor" dedikten sonra "peki sonra napiyorsun bebisim, birer kadeh sarap icsek mi" diyesim geldiDemedim tabii, Allah sahibine bagislasin
Deseydin be eltiş nolcaak belki sahibi yokturBologna'dayim. Arkeoloji Muzesi'nin gisesindeki adam o kadarrrrr tatliydi ki "bilet satisi 18.30da bitiyor" dedikten sonra "peki sonra napiyorsun bebisim, birer kadeh sarap icsek mi" diyesim geldiDemedim tabii, Allah sahibine bagislasin
Foto yuklenmemis mi?O niiii?
Sorun yokmuş. Sağlamım. :))Naptin tanti?
Tanti naptın ?
Sonuç?
İyi hadi gözün aydın :)Sorun yokmuş. Sağlamım. :))
Kustun mu?
Hadi gecmis olsun.Sorun yokmuş. Sağlamım. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?