Tenzih et zaten cicim 2 çocuklu 59 kilo hatunum ben kayseri yemeklerini de çok yapıyorum ama kilo problemim yok. Neden? Çünkü dillere destan bir yavaş yeme alışkanlığım var ben hala çorbayı içerken sen tatlıya geçmiş olursun
Sarımsak döveceğini aldın mı abla
Wooo demek 59'a düştün bile hamura ragmen.Tenzih et zaten cicim 2 çocuklu 59 kilo hatunum ben kayseri yemeklerini de çok yapıyorum ama kilo problemim yok. Neden? Çünkü dillere destan bir yavaş yeme alışkanlığım var ben hala çorbayı içerken sen tatlıya geçmiş olursun
Baska kim varBiz de koca dötlüyüz ne demek istiyorsun aceba?@marilyn monroe burda olsaydı da görseydin.
Tenzih et zaten cicim 2 çocuklu 59 kilo hatunum ben kayseri yemeklerini de çok yapıyorum ama kilo problemim yok. Neden? Çünkü dillere destan bir yavaş yeme alışkanlığım var ben hala çorbayı içerken sen tatlıya geçmiş olursun
Al abla olur mu hiç evin en önemli gereci oYok almadım sarımakta yemesinler demi
Onuda sen al gönderAl abla olur mu hiç evin en önemli gereci o
İstediyse yapsana kızım bana niye diyorsun. Dün yemek topiginde beni etiketlemiş cimcime canım çekti sabahtan beri otur kalk sarma sarıyorum. Şimdi bitti daha çok pis boğazım var ya herşeyi canım çekiyorWooo demek 59'a düştün bile hamura ragmen.
Ben de kosturmacadan 53.4 oldum. 50 den aşağı dusmek istemiyorum.
Bu arada yağ mantisi istedi canim yaw :/
Seni bozmamak için al dedim hanım ablaya ama sen söz vermiştin hatırlıyorsan cicimOnuda sen al gönder
Ben kaynanam gibi guzel yapamiyorum. Hınzır guzel yapiyo :)İstediyse yapsana kızım bana niye diyorsun. Dün yemek topiginde beni etiketlemiş cimcime canım çekti sabahtan beri otur kalk sarma sarıyorum. Şimdi bitti daha çok pis boğazım var ya herşeyi canım çekiyor
Anacığım da güzel yapar sivaslı olmasına rağmen. Kaynananı özledin herhalde sen ne zaman kavuşuyorsunuz kısmetseBen kaynanam gibi guzel yapamiyorum. Hınzır guzel yapiyo :)
Hee öyle demiştim dimiSeni bozmamak için al dedim hanım ablaya ama sen söz vermiştin hatırlıyorsan cicim
Bakır olsun mümkünse name
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?