İyi gezmeler Shot, bizim yerimizede yürüFloransa'dan iyi geceler kizlar.
Gunlerim yurumek, yurumek, yurumek, hamur isi yemek, yurumek, sarap icmek, sarap icmekle geciyor.
Bir hafta sonra aranizda oluciim.
Operim.
Bu arada @Sephoraa ruyamdamarilyn monroe ile birlikte senin dugunune geldik, su anki beyinle evleniyormussun.
Hahaha ya gordun muuuİyi gezmeler Shot, bizim yerimizede yürü
Bu arada selfie ni de gördüm, sevimli ve güzel çıkmışsın
Not: O arada özellikle alıntılamadım, belki kaldırırsın diye ve iyiki alıntılamamışım
Valla küçük resim olarak koymuşsun, tıklayınca gülümseyen shot gördüm, gayet güzeldi merak etmeHahaha ya gordun muuu
Tantana David heykelini koyacaktim al bunu getireyim sana diye, yanlis koymusum. Hemen kaldirdim ama ne goz varmis sende
Muhtemelen sacma sapan fotograflarimdan biridir bir de
Suan cok kiskandim. Hic bana denk gelmiyor boyle seyler.Valla küçük resim olarak koymuşsun, tıklayınca gülümseyen shot gördüm, gayet güzeldi merak etmebende özellikle alıntılamadım 5 dk bekliyim dedim
Bunu özellikle yazdım, şimdi çatlasın diğerleri
Tantan demin buralardaydı..
Üzülme denoş, bir gün sende bir şaşkın şat a rastlarsınSuan cok kiskandim. Hic bana denk gelmiyor boyle seyler.
Evli birini ruyada tekrar evleniyorken gormek, o kisinin cocugu olacagina delalet eder.Floransa'dan iyi geceler kizlar.
Gunlerim yurumek, yurumek, yurumek, hamur isi yemek, yurumek, sarap icmek, sarap icmekle geciyor.
Bir hafta sonra aranizda oluciim.
Operim.
Bu arada @Sephoraa ruyamdamarilyn monroe ile birlikte senin dugunune geldik, su anki beyinle evleniyormussun.
Goodmorningli, guten morgen hemşireGoodmorning hepıniz
Günaydın beybiliGünaydın beybiler
Günaydın beybiliGünaydın beybiler
Günaydın DenascımBegenerek inis yaptin
Gunaydin hatunlar
Sagol balim.Günaydın Denascım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?