Hayırdır inşallah.. İyi düşün iyi olsun..Sagol balim.
Gece boyu sacma sapan ruyalar gordum hala etkisindeyim.
İniş takımlarına zeval gelmesinBegenerek inis yaptin
Gunaydin hatunlar
Hep polisler gordum. Birseyler anlatmaya calistim anlatamadim sesim cikmadi anlamadilarHayırdır inşallah.. İyi düşün iyi olsun..
Cok dusuncelisin sekerimİniş takımlarına zeval gelmesin
Günaydın
Hep polisler gordum. Birseyler anlatmaya calistim anlatamadim sesim cikmadi anlamadilarhep nameaver yuzunden
Cok dusuncelisin sekerim
İhtiyarlığıma
Sizi bu saatte gormeyi neye borcluyuz madam
Ay bende inanir misin. Belim tutukluguna kalktim.senin neren agriyor bacimİhtiyarlığıma
Ağrıdan sızıdan uyuyamıyorum,
Benimde belim yaAy bende inanir misin. Belim tutukluguna kalktim.senin neren agriyor bacim
Fizik tedavi lazim bana. Bide kan vermem lazim. As hastaligi var galiba.tum belirtisi bende.Benimde belim ya
Birde başım ..
Yav sana ne oluyo anlamadım gerçi baya gençsin halbukim
Doktormu koydu teşhisi Ankilozan spondilit ciddi sıkıntılıdır, hatta özel iğne kullanılıyor onda..Fizik tedavi lazim bana. Bide kan vermem lazim. As hastaligi var galiba.tum belirtisi bende.
Emzirdigimden bisi yapamiyorum.
Yok da yuksek olasilik. Daha tam doktora gitmedim. Amcam da var ayni hastalik. Butun belirtileri benimle ayni. Bakalim hayirlisi.Doktormu koydu teşhisi Ankilozan spondilit ciddi sıkıntılıdır, hatta özel iğne kullanılıyor onda..
İnşallah yoktur canım ya..Yok da yuksek olasilik. Daha tam doktora gitmedim. Amcam da var ayni hastalik. Butun belirtileri benimle ayni. Bakalim hayirlisi.
Sabahlari cok aci cekiyorum. yataktan kalkamiyorum sanki felc gibi . Inanir misin surunerek kalkiyorum ve kalkmam lazim ki yuruyerek aciliyor. As in en onemli belirtisi bu.İnşallah yoktur canım ya..
Geçmiş olsunSabahlari cok aci cekiyorum. yataktan kalkamiyorum sanki felc gibi . Inanir misin surunerek kalkiyorum ve kalkmam lazim ki yuruyerek aciliyor. As in en onemli belirtisi bu.
Evet. Nedense kambur yuruyorum uzun oldugumdan egiliyorum.Geçmiş olsun
Boyunda uzun ya ondan da olabilir
Bende aynı dertten muzdaribim
Benim boyun düzleşmesi, omuz düşüklüğü, sırt ve bel ağrım varEvet. Nedense kambur yuruyorum uzun oldugumdan egiliyorum.
Senin neyin var?
Boyun düzleşmesi bende de var.. Sırt bel ağrım eskisine göre biraz fazla..Benim boyun düzleşmesi, omuz düşüklüğü, sırt ve bel ağrım var
Benim meslekten dolayı oldu hemşireBoyun düzleşmesi bende de var.. Sırt bel ağrım eskisine göre biraz fazla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?