- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
O benim en büyük korkum ya otobuste falan birine yakalanmak.Lan kk üyesi hatun yakaladım masada
Kulak memesi için bir yöntem varmış Tanti..
Ben hiç denemedim ama bildiğimiz minik kuş kakası işe yarıyormuş
Bunu bana annemin köyünde yaşlı bir teyze söylemişti..
Bizde yok vazelin neydim?Vazelinsiz ev mi olur la? Neyse saf zeytinyagin var mi? Onu sür. Acikinca yersin hem.
Bakiyom ama göremedimO benim en büyük korkum ya otobuste falan birine yakalanmak.
Kullanıcı adını gördün mü? Hadi git dikizle.
yara olmasına razıyım.
Bizde yok vazelin neydim?
Zeytinyağı var küpeyi bi daldırayım bari.
Yanına git bişey sor. Tuvalet nerde de meselaBakiyom ama göremedim
İşte benim anlayışlı, yüzü-gözü, içi-dışı, kalbi dili güzel arkadaşım.Ohoo ben günde 8 kere girip yine de bir sürü şey kaciriyorum sen üç günde bir gelerek takip edemen kavunum kokulum.
Sen bize çenesí düşük mü diyorsun?
2 tane bebem var benim insafsızMisafirdik haniiğğ
Pissttt2 tane bebem var benim insafsız
Çocuğun adı bile hazır sepAhahahiho sordum şimdi. Ne nereye bakmiyormuuus didi. Laylon elazığlı benimki. Oğlum olursa adını hazar koycam demeyi biliyor anca.
BebişimmPissttt
Bir öptüm bir öptüm bir daha öptümBebişimm
Kimseler görmedi görüştüğümüzü, yağmurdan başka napıyorsun
Bende sahura kalktım yatıcam ama hiç uykum yokBir öptüm bir öptüm bir daha öptüm
3-5 nöbetindeyim
Bilmiyorum canım sana karşı bir komplo olabilir benim davetiyem geleli yarım saat olduKimse beni cagarmiyor ya noluyor burda
Kim kimi çağırmış kiKimse beni cagarmiyor ya noluyor burda
Yarın bu cümleni tekrar okuBende sahura kalktım yatıcam ama hiç uykum yok
Aynı sepden mi bahsediyoruz başkası olmasın oİşte benim anlayışlı, yüzü-gözü, içi-dışı, kalbi dili güzel arkadaşım.
Gündüz çocukları da yanıma aldım 2 saat uyumuşuz şimdi de gelmiyor sabah 6 deyince çalar saat gibi kalkıyor kızım gözümü zor açıyorumKim kimi çağırmış ki
Çağırmadan olmuyor mu
Yarın bu cümleni tekrar oku
Hayir hemsom nerde demiyorsun ayip.Bilmiyorum canım sana karşı bir komplo olabilir benim davetiyem geleli yarım saat oldu
Olmuyor tesrif etmem yoksamKim kimi çağırmış ki
Çağırmadan olmuyor mu
Benide hiç kimse çağırmıyorKimse beni cagarmiyor ya noluyor burda
Kendi kendini davet ettirende bir sensin sanırımHayir hemsom nerde demiyorsun ayip.
Olmuyor tesrif etmem yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?