Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Tatlıymış. Ama bazı durumlarda sinir bozucu da olabiliyorlar. Bizim de var apartmanın giriş katında oturan bi teyze bu kadar olmasa da denk geldikçe bağıra bağıra sorardı, mahalle içinde.

Bi tatlı ki sorma. Kadında radar var kapı açıldığı anda nere gidiveeyon diye çıkıyor dışarı.

Gelin canım beklerim nasıl oluyor bilmiyorum bu sene ilk defa katılacağım ben kısmet olursa tabi

Benim bey elazığlı, kuzenler her sene toplanıyor keban tarafında ordan munzura geçiyorlar. Bu sene takilalim diyoruz biz de, dur bakalım. Gitmiş olsan güzel ya da değil fikir verirdin.

Benim bey elazığlı, kuzenler her sene toplanıyor keban tarafında ordan munzura geçiyorlar. Bu sene takilalim diyoruz biz de, dur bakalım. Gitmiş olsan güzel ya da değil fikir verirdin.
Her sene yapıldığına göre il dışındaki tuncelililer hep geldiğine göre güzeldir herhalde. Değişiklik olur hem de size de beğenmezseniz termale gidersiniz. Kocan Elazizli demek kömürhan köprüsü harputa bakmıyor neden bir sorsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…