- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Tatlıymış. Ama bazı durumlarda sinir bozucu da olabiliyorlar. Bizim de var apartmanın giriş katında oturan bi teyze bu kadar olmasa da denk geldikçe bağıra bağıra sorardı, mahalle içinde.
Bari biz evde dinlenirken iki saat çıkıp gezin beVirmem. Al sevgilini gel kal ağırlayayım. Ama enekter isteme benden.
Bari biz evde dinlenirken iki saat çıkıp gezin be
Bi tatlı ki sorma. Kadında radar var kapı açıldığı anda nere gidiveeyon diye çıkıyor dışarı.
Ay tamam şaka yaptıydım hemen kovaladın.Yok öyle yağma, başka kapıya.
Misafir olarak da istemiyom seni. Ne arsız çıktın yahu.
Canı sıkıldığından kadının, evin içinde meditasyonun dibine vura vura özel güçler edinmiştir zaman içinde belki de
Tunceli de gayet serin yani gel munzura götüreyim ayaklarını sokarsınBu bi teklif mi
Tunceli de gayet serin yani gel munzura götüreyim ayaklarını sokarsın
Gelin canım beklerim nasıl oluyor bilmiyorum bu sene ilk defa katılacağım ben kısmet olursa tabiEne biz bu sene toplaşıp munzur şenliklerine gelelim diyoruz. Sence gelelim mi?
Dedim ben hacıdır o izin vermez.Sana zina yuvası mı yapcaz evimizi. Pis kadın. Git dört duvarı saatlik kiralayan bir sürü ilan var sahibindende.
Yok ya evde sıvı salınımı yapcez diye izin vermiyor. Peh.Dedim ben hacıdır o izin vermez.
Sevgilin mi var ki seninYok ya evde sıvı salınımı yapcez diye izin vermiyor. Peh.
Ay o iş en kolayı.Sevgilin mi var ki senin
Dışarıdan gören hacı sanır beni amaAy o iş en kolayı.
Dışarıdan gören hacı sanır beni amain vino veritas benden daha hacı
Bizim ev hep müsait canım ne zaman dersen veririm anahtarı
Giderken de bulaşıkları yıka evi sil süpür bir zahmet
Hii sen eve yardımcı arıyorsun galibaGiderken de bulaşıkları yıka evi sil süpür bir zahmet
Gelin canım beklerim nasıl oluyor bilmiyorum bu sene ilk defa katılacağım ben kısmet olursa tabi
Her sene yapıldığına göre il dışındaki tuncelililer hep geldiğine göre güzeldir herhalde. Değişiklik olur hem de size de beğenmezseniz termale gidersiniz. Kocan Elazizli demek kömürhan köprüsü harputa bakmıyor neden bir sorsanaBenim bey elazığlı, kuzenler her sene toplanıyor keban tarafında ordan munzura geçiyorlar. Bu sene takilalim diyoruz biz de, dur bakalım. Gitmiş olsan güzel ya da değil fikir verirdin.
He bir de arkanı mı toplayımHii sen eve yardımcı arıyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?