Memitolarina sor onlar anlamistirbagimsizligini ilan etmisler
Silememişsin SephSildim, korktum
Ekran goruntusu aldim santaj sanaAyh hiç bişey anlamiyom valla.
Nys sn msglsn glba.
Aman dursun bişey olmaz. Denas seksi diyince sapiklari gruba toplamayayim diye seyettim yoksa mesele değil.Silememişsin SephAyrıntıları düzenle deyip sağdaki küçücük sil e basıcaktın, attach yazanı silince küçük foto kalıyor, 10 dk geçmeden yaparsan yine ayrıntı düzenleden silinir di..
Menüde senin kızlar vardı herhalde, dayamıssın masaya self servisAman dursun bişey olmaz. Denas seksi diyince sapiklari gruba toplamayayim diye seyettim yoksa mesele değil.
Bize de gönderceksen söylesinler, yoksa söylemesinlerKisir icin mesela 2 su bardagi bulgur kac bardak suda sisirilir? Soyle tane tane olsun civik olmasin.
Ama seksuydu noriyim:SAman dursun bişey olmaz. Denas seksi diyince sapiklari gruba toplamayayim diye seyettim yoksa mesele değil.
Benimde fena cekti.kornison tursuyla. Ooommm. Kalktim usenmedim aldim.yapan olsaBize de gönderceksen söylesinler, yoksa söylemesinleracayip canım cekti olsa da yesek
Umarım ciddi birşey değildir :sSağlık sorunu sebebiyle tatili erken bitirip dönmek zorunda kaldım, İstanbul'dayım. Etiketlerinize falan bakamadım henüz. Ciddi bir şey değil merak etmeyin, akşam yazarım. Öptüm.
Haber bekliyoruz eltis korkutma beniSağlık sorunu sebebiyle tatili erken bitirip dönmek zorunda kaldım, İstanbul'dayım. Etiketlerinize falan bakamadım henüz. Ciddi bir şey değil merak etmeyin, akşam yazarım. Öptüm.
Gecmis olsun canim.haberlerini bekliyoruz.Sağlık sorunu sebebiyle tatili erken bitirip dönmek zorunda kaldım, İstanbul'dayım. Etiketlerinize falan bakamadım henüz. Ciddi bir şey değil merak etmeyin, akşam yazarım. Öptüm.
Geçmiş olsun Shotcum..Sağlık sorunu sebebiyle tatili erken bitirip dönmek zorunda kaldım, İstanbul'dayım. Etiketlerinize falan bakamadım henüz. Ciddi bir şey değil merak etmeyin, akşam yazarım. Öptüm.
Geçmiş olsun kuzum. Haberdar et bizi.Sağlık sorunu sebebiyle tatili erken bitirip dönmek zorunda kaldım, İstanbul'dayım. Etiketlerinize falan bakamadım henüz. Ciddi bir şey değil merak etmeyin, akşam yazarım. Öptüm.
Gecmis olsun kardeş. Kimin gözü vardi acaba en cokSağlık sorunu sebebiyle tatili erken bitirip dönmek zorunda kaldım, İstanbul'dayım. Etiketlerinize falan bakamadım henüz. Ciddi bir şey değil merak etmeyin, akşam yazarım. Öptüm.
Tabiiisiiiii, bana öyle en azından. (abov kavgada söylenmez)Aynı sepden mi bahsediyoruz başkası olmasın o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?