Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Nerdesiniz beaa?

Buralardayım, orayı burayı kurcalayıp bi şeyler okuyorum.
Albümlere bakıyordum bi de. Lise son-üni. 1 deki çizimlerimden öylesine bi albüm mü yapsam diye düşünüyordum.
Canım sıkılıyor galiba

Sen nerelerdesin, neler yapmaktasın?

Umarım ciddi birşey değildir :s

Haber bekliyoruz eltis korkutma beni

Gecmis olsun canim.haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun Shotcum..
İyi haberlerini bekliyoruz..

Geçmiş olsun kuzum. Haberdar et bizi.

Gecmis olsun kardeş. Kimin gözü vardi acaba en cok

Günaydın sokak sakinleri.

S shot meraktayız bi ses ver.

Sağolun kızlar. Dün yazamadım kusura bakmayın.

Bazı hain böceklere karşı vücudum fazla bir reaksiyon gösterdi. Yüzüm, boynum, kollarım, belim, bacaklarım ve ayaklarım kıpkırmızı olup şişti, sertleşti ve su keseleri oluşmaya başladı. Su keseleri de yayılmaya başlayınca iki üç gün için oralarda sürünmeyeyim diye erken döndüm. Acilde kortizonlu serum takıldı, bugün de dermatologa randevum var, tedavi başlanacak.

Şunlar vücudumun bir kısmı desem yeterli olur herhalde. Gözümle kaşım arasında bile var.

Oof geçmiş olsun shot fena görünüyor. Tedavisi kolay bir şeydir umarım.

Cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun Shot cuğum, umarım Ürtiker değildir..
Çabuk iyileşmeni diliyorum..

Ay sot nasil kotu olmus boyle kiyamam sana ya cok uzuldum. Umarim bir an once gecer Allahtan acil sifalar diliyorum gul duacinim.

Geçmiş olsun Shot, alerjik bi şeye benziyor. Kaşıntı filan da var mı? Kaşınıyorsa mümkün olduğunca kaşıma (Gerçi doktorlar uyarmıştır)

Rüyamda kuş kafesinden çıkıp saçlarıma dolandı. Yanımda yengem vardı saçımı kes ki kuş çıksın ölmesin dedim ama kesmek için kuşun ölmesini bekledi. Kuş ölünce saçımı kesip kucağıma attı. Elinde makas vardı madem neden hayvanı öldürdün dedim öyle olması gerekiyordu diye cevap verdi.

Zaten sevmem kendisini, bugun iyice öldüresim var.

Oyyy yavrum ne hale gelmişsin sen. Bulaşıcı bir şeye benziyor. Kalırsan pis hostellarda öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…