- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Konuyu kaçırmışım Mune kilit vurmuş
Haftada 5 gün az geliyorsa yapacak başka bir şey yok. Adama da yazık, onunki de canO uyurken falan halledersin artık. Yoksa çalı çırpıya mazallah
Yeni mezunken zaten çıkış belgenle yapıyorsun her şeyi. Diploma daha mezun bile olmadan hazırlanan evrak değil. Arkadaşların çıkış belgesini diploma sanıyordur.
Benim 6 yıl oldu okul biteli hala diplomam yok
Siyasette newakitin haberiniHangisini?
Got izleyenler spoylır veriim mi, içimde kalacak yoksa
kaçırdınSiyasette newakitin haberini
Farkettimkaçırdın
Acaip sinirlendim ama habere..Farkettim
Sen yakalamışsın hemşire
Farkettim
Sen yakalamışsın hemşire
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sar-nuri-ozturk-olmek-icin-dua-ediyor.935767/Link versenize ben bulamadım kilitli konu.
Sildiler mi toptan
Neyse içimde kalsın..Acaip sinirlendim ama habere..
4-5 defa yazıp yazıp sildim hemşire.. Çok üzücü üsluplar..Neyse içimde kalsın..
TıkEyyyyyyyy hemşirenameaver in vino veritas S shot tantanis pinoli Loch Ness Canavari Denas14__ ladyamore
Geldiyseniz 3 kere tahtaya vurun
Kim oooww diye korkunç bir espri daha yapıyım
Tak tak takEyyyyyyyy hemşirenameaver in vino veritas S shot tantanis pinoli Loch Ness Canavari Denas14__ ladyamore MazlumuGetirinBana
Beni sonradan eklemişsin hain xyz name olmasa masum duygular besleyecektimki alıntı yapmış canım benimEyyyyyyyy hemşirenameaver in vino veritas S shot tantanis pinoli Loch Ness Canavari Denas14__ ladyamore MazlumuGetirinBana
Aklıma geldikçe ekledim msg m çin tuzum yani art niyet yokBeni sonradan eklemişsin hain xyz name olmasa masum duygular besleyecektimki alıntı yapmış canım benim
Yok ikisi de uyuyor eşim göreve gitti aklım onda uykum kaçtıAklıma geldikçe ekledim msg m çin tuzum yani art niyet yok
Senin bebiş nöbettemi yine
Allah kavuştursun canım. . Herzaman olduğu gibi yanında olacağını hatta olduğunu düşün..Yok ikisi de uyuyor eşim göreve gitti aklım onda uykum kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?