Tamam balim tesekkurler:)Az bişey dikişten anlayan çok rahat halleder dediğim gibi. Krep kumaşa benziyor zaten, çok zor olmaz kesmesi dikmesi.
Why ?nameaver bi gel hele.kafayi yiyeceğim ya..
Of ne iğrenç kadınsın sen ya.Haftada 5 gün az geliyorsa yapacak başka bir şey yok. Adama da yazık, onunki de canO uyurken falan halledersin artık. Yoksa çalı çırpıya mazallah
Because.... neyse yok bisi.
Yok ya siyasete falan bakmadım hiç daha.
Diyene bak diyene.Of ne iğrenç kadınsın sen ya.
Atar yapmaBecause.... neyse yok bisi.
Neyse konu actim. Daha fazla insana ulasir diye..Atar yapma
Ne oldu ?
Sizin oralarda aşırı sıcaktan tatil yapmışlar diyolla. Sen manyak mısın bu havada gündüz vakti ütü yapıyorsun kadın?Kilo vermek isteyen 40 derece sıcakta ütü yapsın. Sanırım yarımsaatte üç kilo gitti.
Sizin oralarda aşırı sıcaktan tatil yapmışlar diyolla. Sen manyak mısın bu havada gündüz vakti ütü yapıyorsun kadın?
Akşam yap? Ya da yapma kuru temizlemede 2 lira.Nabayım, nabayım? Ben yapmazsam kim yapacak. Ben sep kocasını ütüsüz gömlekle işe göndertti dedirtmem.
Akşam yap? Ya da yapma kuru temizlemede 2 lira.
Sen dağ başında mı yaşıyorsun Sep?Burdan kalkıp kuru temizlemeciye gitmek onbeş lira,10 parça gömlek pantolon vermek 20 lira, geri dönmek 15 lira. Ertesi gün gidip almak (aynı gün vermiyolla) gidiş dönüş 30 lira. Oldu mu sana 80 lira. Bunu her hafta yapmak 320 lira. Çok para çok.
Akşam iş yapmayı sevmiyom.
Akşama bıraksam akşam da yarına bırakayım derim.
Sen dağ başında mı yaşıyorsun Sep?
Dağın o kadar da tepesinde olacağını düşünememiştim.E hep söylüyorum ya dağ başındayım diye.
Dağın o kadar da tepesinde olacağını düşünememiştim.
Rakım 620. Daha ne kadar tepede olabiliriz sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?