Biriniz üzerime deniz, havuz, hic olmadı bi bardak su atsın, havale gecircem birazdan
Elemtere fiş kem gözlere şişPiqi
Bu sefer de sıcak çarparsa valla forumdan bilirim.
O altta okuyan sinsirellaların gözü kalıyor kesin
Şuan 1 kişi dikizliyor seni altta yinePiqi
Yani ben simdi gidip bütün sehrin lağım sularinin aktigi Dicle nehrine girip ferahlayamayacigima gore,tabi ki carpilirsinPiqi
Ben daha şu tarz hayal etmistim ama neeeeyseeee.
Ben daha şu tarz hayal etmistim ama neeeeyseeee.
Enistenizin buralardan hiiiic haberinin olmamasının dayanılmaz hafifligi
Ne var aaaa hava sıcak ben ne yapabilirim serbest cağrısım tamamen
Senin ateş sıcaklardan değil canımNe var aaaa hava sıcak ben ne yapabilirim serbest cağrısım tamamen
Hayir gercekten cok itici . İnsan gibi degil de, kucuk ablak surat vucudu pompayla sisirmisler. Bi havalar bi edalar bi tripsel surat ifadeleriNe var aaaa hava sıcak ben ne yapabilirim serbest cağrısım tamamen
Ahaha sağol bebişimElemtere fiş kem gözlere şiş
(Evet dogru yazıyo muyum diye google a baktım)
Gözü olanın gözü çıksın eltisim, sefan olsun.
Öyle deme ama, biz de cefa çekiyoruz Bodrum'da. Plajlarda oturacak yer zor buluyoruz düşün!Yani ben simdi gidip bütün sehrin lağım sularinin aktigi Dicle nehrine girip ferahlayamayacigima gore,tabi ki carpilirsin
Tovbe estagfirullah..
Öküz vites kolunu şaşırmış
Aa desene konsept güzel tipleri begenmedim diye. O zaman Denas icin 100.000 tl degerindeki 5. sorumuz geliyor.Hayir gercekten cok itici . İnsan gibi degil de, kucuk ablak surat vucudu pompayla sisirmisler. Bi havalar bi edalar bi tripsel surat ifadeleri
Soylerdim de kendimi ve ailemi ele vermis olurumAa desene konsept güzel tipleri begenmedim diye. O zaman Denas icin 100.000 tl degerindeki 5. sorumuz geliyor.
Issız bi adaya düseceksin yanına da 3 ünlü erkek vericez deseler hangi ücünü götürürsün
HosgeldinSelam Arkadaslar, burasi da neresi?
Bi şair bi marangoz bi de aşçı görürüm ben. Ünsüz de olsa olur.Aa desene konsept güzel tipleri begenmedim diye. O zaman Denas icin 100.000 tl degerindeki 5. sorumuz geliyor.
Issız bi adaya düseceksin yanına da 3 ünlü erkek vericez deseler hangi ücünü götürürsün
Pratik zekalı çözümler bulmanı seviyorum TantiBi şair bi marangoz bi de aşçı görürüm ben. Ünsüz de olsa olur.
Çoh merah ettimSoylerdim de kendimi ve ailemi ele vermis olurumhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?