Böyle sorudan desifre mi olur? Nasıl bi ailesiniz kızım siz?Soylerdim de kendimi ve ailemi ele vermis olurumhahah
Geçtiğimiz kış bunun adres sorarak yapanı vardı, Ankarada.. Ekşililer afişe etmişti.. Pis herif ne ceza aldı acaba..
İşten çıkarılmış.Geçtiğimiz kış bunun adres sorarak yapanı vardı, Ankarada.. Ekşililer afişe etmişti.. Pis herif ne ceza aldı acaba..
Kocami alirim yanima diyip geceyim o halde . Bir o yeterBöyle sorudan desifre mi olur? Nasıl bi ailesiniz kızım siz?
Tabi 3 erkeğin de sana kalcagını duyunca düz duvara bekarlıgını unuttun bi an zihnin açıldı bak ne güzel cevaplar veriyosunBi şair bi marangoz bi de aşçı görürüm ben. Ünsüz de olsa olur.
Çoh merah ettim
Anaa seni göklerde ararken yerde buldum gibi oldu simdiHosgeldin
Tabii 1 erkeğin nesi var 3 erkeğin vuhuuu. Harem kurcam ben.Tabi 3 erkeğin de sana kalcagını duyunca düz duvara bekarlıgını unuttun bi an zihnin açıldı bak ne güzel cevaplar veriyosun
Tabii 1 erkeğin nesi var 3 erkeğin vuhuuu. Harem kurcam ben.
Ben de görüntü nereden tanıdık diyorum. Yıllar evvel darıca hayvanat bahcesinde görmüstüm ben bu manzarayı okul gezisinde.
Muhteşem Sülümandan sonra muhteşem Tanti haremiTabii 1 erkeğin nesi var 3 erkeğin vuhuuu. Harem kurcam ben.
Benim neyim eksikMuhteşem Sülümandan sonra muhteşem Tanti haremi
Ben şiir dinlemem sevmiyorum dinlemeyi.
Beni biye etiketlemiyonuz la bugün? İstemiyor musunuz beni, sevmiyor musunuz?
Burada cok sicakEriyoruz, nossun.. Sizden naber
Burada cok sicak
Denize gitsene
Yorgunlugun gecmedi mi?İnan ona bile üşeniyorum.
Hafta sonu gideriz muhtemelen.
Yorgunlugun gecmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?