Yok artik.suna diye bir üyede sapsik58 e sardı
Sende sapıksın senide ifşa etsinler yazmış
Ortalık karıştı
Valla gulmedim desem yalan olur. Hani cinsellige falan koysa neyse de bdv ye gel muamele yap diyip zonk diye yapistirmak deli cesaret
Tamam gorduk rahatsiz olduk da hayat devam ediyor bunu aşabiliriz başarabiliriz
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan angelamAy Allah naapsın beni şu merakımı aiyy gittim baktım abdestimi sakatladım.
Bu arada Günaydın hanımlar
Nur topu gibi sapığımız olmuş.
İnsanın başına ne gelirse ya meraktan angelam
Ahahah
Dün gecede buton yok nereye bascak töbe töbe diyordu
Bencede ozelden iletisime gecmeliler1 erkek puf 3 erkek ovv diyordu. Bu tam tantanlik
İşte bak her şey tantan için.
Hem adamın kendi ifadesine göre büyükmüş de. E tantan büyük sever biliyoruz.
Oldu bu iş!
İyiliğini istedik kötü olduk.Hepinizle küstüm be. Beni katakulleye getiriyorsunuz hep.
Tantan yok artık.
Hii. Rezil oldum.İyiliğini istedik kötü olduk.
Kız 23 cmmiş. Dilediğin gibi kullanırsın işte. En azından 2 erkeğe bedel olur.Hii. Rezil oldum.
Allahın sapığına mı layık gördünüz beni?
Şaka yapıyordum.
Her şakanın altında gerçek payı vardır zaten
Insanım la ben. Azıcık mantık sınırları çerçevesinde konuş.Kız 23 cmmiş. Dilediğin gibi kullanırsın işte. En azından 2 erkeğe bedel olur.
Ay geberdim gülmekten
Sizlen bi daha aaasla şaka yapmıycam.
Resmen mimlendim. Sayenizde buranın da ziyaretçisi artacak. Ve konularda insanlar bana önyargılı davranacak.
Git biraz yemek konularinda falan takil sicilin temizlensin unutsun kk bu gunleri...Resmen mimlendim. Sayenizde buranın da ziyaretçisi artacak. Ve konularda insanlar bana önyargılı davranacak.
La komple büyük istedin. En azından başlangıç noktası olarak bir yerinin büyük olduğunu biliyoruz.Insanım la ben. Azıcık mantık sınırları çerçevesinde konuş.
Ayrıca benim büyük dediğim adamın yaşıydı sen sapıksan ben napayım.
Sizlen bi daha aaasla şaka yapmıycam.
Valla ya. Tantan'a kısmet bulmak için uçacağız.Tantan sot buraya gelin. Ceza alacagiz senin erkek sevdana
Ay resmen omuzlarım sarsılarak gülüyorum şu anResmen mimlendim. Sayenizde buranın da ziyaretçisi artacak. Ve konularda insanlar bana önyargılı davranacak.
Makarna yapmak isterse yardımcı olabilirimGit biraz yemek konularinda falan takil sicilin temizlensin unutsun kk bu gunleri...
Valla gulmekten ölicigim.Makarna yapmak isterse yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?