Görünce senin imzadaki kedi gözümde belirdi
Ay manyak sapıtık ergen yav, konuyu açan kadın yüzünden prim yaptıtamda saatinde kimse yok banlicak hatunlar namahrem görüyorlar
Aynrn zaten kadının yaptığı büyük hata tabi o da fake değilseAy manyak sapıtık ergen yav, konuyu açan kadın yüzünden prim yaptı
Kadını bilemiycemde, şu ergendeki izlenen kişi hep vajinismusta yazmış, yorumlarıda garipAynrn zaten kadının yaptığı büyük hata tabi o da fake değilse
Ay ben yeni üyelere hiç güveniyorum zaten pek muhatab olmuyorumKadını bilemiycemde, şu ergendeki izlenen kişi hep vajinismusta yazmış, yorumlarıda garip
Benimde dedektifliğim tuttu sabah sabah
Bence bu çözümü yöneticilere iletilmeli BibiAy ben yeni üyelere hiç güveniyorum zaten pek muhatab olmuyorumeskiler candır okullar kapanınca üyelik alımı durdurulsa keşke
Sabaha şu mesajla başladım resmen.Tabii 1 erkeğin nesi var 3 erkeğin vuhuuu. Harem kurcam ben.
HayretkiSabaha şu mesajla başladım resmen.
1 erkeğin nesi var 3 erkeğin... denkleminin sonucunu yazmak istemiyorum tantan. Forum daha böyle bir şeye hazır değil.
Önceki sayfalarda yazdığın "haftada 5 gün bana yetmez" mesajını da düşünüyorum.
Senin durum vahim dostum.
Ayol tantan adama özel mesaj atmıştır da ondan yorum yapmamıştırHayretkitantanis aramizdaki sapik konusuna yorum yapmamis
Saka bir yana konuya girmeyin 1.ve 2. Sayfa uygunsuz fotograf iceriyor.
Fazla merak başa belaAyol tantan adama özel mesaj atmıştır da ondan yorum yapmamıştır
Ay merak ettim ama öyle deyince sen, yoksa hiç görmemiştim bile başlığı
Haha !Baktım tabii
Ahaha çok komik yaa. Bir bunu görmemiştik forumda
Ben en azından pipili makarna linki vermiştim, adam çıkarıp göstermiş resmen
Tantan kesin özel mesajla yazışıyordur şimdi.
Yok yok makarnalar burada tabiiHaha !
Senin makarnalar ne oldu bocuk mocuk dinlemedin alip getirdin onlari di mi ?
Yarismaya katil dicem ama simdi ramazan sofralari var olmazsonra insallah,
Hakkaten ya ilk defa boyle bisi goruyorum (yani konu olarakYok yok makarnalar burada tabii
Ay denass gitti bdvnin namusuÇok güldüm hala gülüyorum, adam resmen bizim masum kızlarımıza pipi gösterdi yaa
Hakkaten ya ilk defa boyle bisi goruyorum (yani konu olarak)
Hayir begenmeyip hala yazmaya devam ediyorlar goren geliyor goren geliyor
Onlardan biri de bendim ya hönk oldum.İlk cümlene koptum
Ya çok eğlenceli valla ya. Kusura bakmasınlar ama başlık açıp o fotoğrafı gören üyelerin yüzü geldi gözümün önüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?