Benim için de iki tane patlat.Ay biri şu su damlasını bulup bana getirsin, dövcem.
Benim için de iki tane patlat.
Ben hiç bilmem bunları, lise sonda din hocası sorardı ben gak guk kekeler, bana sormamasını umardımO adamı hiç sevmezdim ama, sevdiğim biri olsa öğrenirdim muhtemelen.
Ayol bizim dinci lise sonda karnemde 1 (bir) ile dinden bıraktı beni düşünDin hocaları biraz tuhaf oluyor ya, yine genellemeyeyim de, bizim bi din hocası vardı, sınavda sıra arkadaşım bayıldı yanımda. (lise 1deydik) Kızın kafası omzuma düştü, bıraktım sınavı hocaaam x bayıldı galiba diyorum, bi şey mi oldu acaba diyorum, adam sınava devam diyordu ya :/
Hiç unutmam, zaten kağıdım 80-85 alacak kadar vardı, bıraktım sınavın gerisini, kızı lavaboya taşıdım bi arkadaşla. Adamın umuru olmadıydı. Hiç unutamıyorum. Çok sinirlenmiştim.
Aklıma geldi bahaneyle yine. Nasıl sinir olmuştuum.
Yavaş gel.
Tanti geliyooo oklava sen benim eltisimi sahipsiz mi sandın uleeyyyn
Ayol bizim dinci lise sonda karnemde 1 (bir) ile dinden bıraktı beni düşün
Bizimki dersi böyle diyorlar ama ben inanmıyorum diyerek anlatırdı.Din hocaları biraz tuhaf oluyor ya, yine genellemeyeyim de, bizim bi din hocası vardı, sınavda sıra arkadaşım bayıldı yanımda. (lise 1deydik) Kızın kafası omzuma düştü, bıraktım sınavı hocaaam x bayıldı galiba diyorum, bi şey mi oldu acaba diyorum, adam sınava devam diyordu ya :/
Hiç unutmam, zaten kağıdım 80-85 alacak kadar vardı, bıraktım sınavın gerisini, kızı lavaboya taşıdım bi arkadaşla. Adamın umuru olmadıydı. Hiç unutamıyorum. Çok sinirlenmiştim.
Aklıma geldi bahaneyle yine. Nasıl sinir olmuştuum.
Evet.Tanti geliyooo oklava sen benim eltisimi sahipsiz mi sandın uleeyyyn
Dövdürtmem ben şatımı.
Dövdürtmem ben şatımı.
Canlarım benimTanti geliyooo oklava sen benim eltisimi sahipsiz mi sandın uleeyyyn
yirimCanlarım benim
Bizimki dersi böyle diyorlar ama ben inanmıyorum diyerek anlatırdı.
Noldu bizim iş hacı? Bak alerjilerim de geçiyor artıkTanti satarım valla anında
yirim
Noldu bizim iş hacı? Bak alerjilerim de geçiyor artık
Peki..Tanti satarım valla anında
yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?