Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben çoook uzun zamandır bunu söylüyorum ama dinleyen yok.
Çok başıboş site çoook.
Hayir madem yonetici olarak bos birakacaksin bari her editore acil durumda konu kapama ve silme yetkisi ver. Hani marga gelse ne olacak anca konuyu kilitleyebiliyor. Gene mecbur kazen ve mune bekleniyorki silinsin o mesaj ordan diye.

Hayir madem yonetici olarak bos birakacaksin bari her editore acil durumda konu kapama ve silme yetkisi ver. Hani marga gelse ne olacak anca konuyu kilitleyebiliyor. Gene mecbur kazen ve mune bekleniyorki silinsin o mesaj ordan diye.

Konu kapanması bile işe yarar. Bdv de 10 dakika içinde ikinci sayfaya düşüyor kilitlenen konular zaten. Mune ya da kazen gelince de silinir banlanır bişeyler olur.

Ama sırf o konu kilitlenmediği için banlanan konu sahipleri var bir sürü. Kadına hakaret ediyorlar, aşağılıyorlar, düzgün cevap veriyor ama bi yerde patlıyor. Sonra gelsin ban. Haksızlık değil mi?

Buyuk haksizlik hemde..
Dönüsümlü ve sistematik bir sekilde sitenin kontrol edilmesi gerekiyor.
Tek bu konu icin gecerli degil..
Siyasette ne olaylar oluyor yonetim ortada olmuyor. Acilen el atilmasi gereken bir konu..uyuyordum, isim vardi ile donmezki bu is..

Organize bi iş var sanki o konunun altında, 3 üye de birbiri ile bağlantılı gibi.
Son uyarı olarak konu açan kişi, daha önce "Cinli konu açma" gibi bi konu daha açmış.
Bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum. Bu kadar saf olamaz insanlar değil mi? Olmasınlar ya, bu kadar olmasınlar.

Bence o kadar da saf

Görmeyenler de o konu sayesinde meraklarına yenilip bakıp gördüler.
Ramazan mübarek gün, zincirleme abdest sakatlama seansı gibi oldu buralar
Aslında sinir bi durum ama saçma bi komikliği var
Ya angela konu bir yandan gerçekten çok büyük ayıp ve taciz hatta.
Ama diğer yandan bdvdeki kadın profili ve bu olayı düşündükçe gülme geliyor. Altıncı ayda elimi tutmasına izin vermiyordum diyen kadınlar sabaha elin adamının şeyiyle başladı yaa Yazık.

Bide konuya yazmayın konu aşağıya düşsün deyip habire mesaj atıp ilk sayfada tutanlar var
O daha komik
O ayrı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…