- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Hay sizin havlunuza . Bebek bezi la onlar.
1 yaşıma daha girdimHavlu değil bebek hediye pastası.
Bende anlamam zaman aldi.UFO gören masum köylü gibi hissettim kendimi bir an fotoğrafa bakınca
Valla bende1 yaşıma daha girdim
Bu konulara baya fransızmışım
Domates çorbası, etli taze fasulye, pilav, datluladan sakızlı muhallebiMenü alalım
Ay hicbiri degilde sakizli muhallebi immmDomates çorbası, etli taze fasulye, pilav, datluladan sakızlı muhallebi
Rezervasyon yaptıralım hemen :)Domates çorbası, etli taze fasulye, pilav, datluladan sakızlı muhallebi
Kaç kişi, fix menü 999 tl ayırtmacalı gibi oldu,Rezervasyon yaptıralım hemen :)
Hanimlar bu a derken ne yaziyordunHanımlar bu a
Kaç kişi, fix menü 999 tl ayırtmacalı gibi oldu,siz buyrun çıkın gelin
Bir deney yapmıştım, onun sonucunu paylaşacaktım ama bir kaç gün daha bekliyim sonuç konusnda öyle bilgi veriyim dedimdi , vaz geçip ondan sildimdiHanimlar bu a derken ne yaziyordun
Adet mi bu sen mi yapıyorsun? Yeğenim doğunca aldığım şeyleri böyle mi getirsem ben de :))Altta bezler , üstte giysiler ve battaniye en üstte ayakkabı. Normalde daha büyük yapıyorum bunları ama çok yol gidecek diye küçük yaptım bu kez.
Ama merak ederimBir deney yapmıştım, onun sonucunu paylaşacaktım ama bir kaç gün daha bekliyim sonuç konusnda öyle bilgi veriyim dedimdi , vaz geçip ondan sildimdi
Reçel yaptıydım kaya şekerinden, çünkü sağlıklı doğal şeker o.. Ölçüleri konusunda tereddütlüydüm, tadı tam denk düştü, benim ömrümde hiç yaptığım reçel yada marmelat ne bozuldu nede şekerlendi ama bu ilk deneyim olduğu için biraz bekleyip bozulurmu yoksa şekerlenirmi bakmam ve görmem lazım ki eğer sonuç iyi olursa paylaşırım.Ama merak ederim
Ay yirim. Ne receli?Reçel yaptıydım kaya şekerinden, çünkü sağlıklı doğal şeker o.. Ölçüleri konusunda tereddütlüydüm, tadı tam denk düştü, benim ömrümde hiç yaptığım reçel yada marmelat ne bozuldu nede şekerlendi ama bu ilk deneyim olduğu için biraz bekleyip bozulurmu yoksa şekerlenirmi bakmam ve görmem lazım ki eğer sonuç iyi olursa paylaşırım.
Bi de altttakileri de üstteki gibi bir havlu ile sarsan daha güzel olur. Hem kip de durur bozulmaz gönderdiğin yere kadar.
Çilek ve kayısı yaptım 1er kavanoz..Ay yirim. Ne receli?
Allah agiz tadiyla yemeyi nasip etsin canim ellerine saglik..Çilek ve kayısı yaptım 1er kavanoz..
Yoğurda reçel döküp yemeye bayılırım.Çilek ve kayısı yaptım 1er kavanoz..
Adet mi bu sen mi yapıyorsun? Yeğenim doğunca aldığım şeyleri böyle mi getirsem ben de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?