Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Altta bezler , üstte giysiler ve battaniye en üstte ayakkabı. Normalde daha büyük yapıyorum bunları ama çok yol gidecek diye küçük yaptım bu kez.
Adet mi bu sen mi yapıyorsun? Yeğenim doğunca aldığım şeyleri böyle mi getirsem ben de :))

Ama merak ederim
Reçel yaptıydım kaya şekerinden, çünkü sağlıklı doğal şeker o.. Ölçüleri konusunda tereddütlüydüm, tadı tam denk düştü, benim ömrümde hiç yaptığım reçel yada marmelat ne bozuldu nede şekerlendi ama bu ilk deneyim olduğu için biraz bekleyip bozulurmu yoksa şekerlenirmi bakmam ve görmem lazım ki eğer sonuç iyi olursa paylaşırım.

Ay yirim. Ne receli?

Adet mi bu sen mi yapıyorsun? Yeğenim doğunca aldığım şeyleri böyle mi getirsem ben de :))

Yok adet değil. Jest olsun diye yapıyorum. Bu aralar çok moda. Bunlardan sipariş de alıyorum ben ara sıra. Hediye olarak çok beğeniliyor. Tamamıni bezden de yapıyorum ara sıra. Yeni doğan bebeler çok mictigi için yeni bebeklilere iyi hediye oluyor. Bi paket bez vermektense güzel bir sunumla vermiş oluyolla.

Brunella @_angela_ Denas14__ çok cahilsiniz yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…