Wiiii açgözlü.
Wiiii açgözlü.
Biri de aradan çıktı "evlilik öncesi ilişkiyi normalleştiriyorsunuz"a bağladı konuyu
Anaa konu uçtuAy gadın ne dediğimi anlamaktan o kadar uzak ki sıkıntı geldi.
2 gündür KKda bi acayip haller var zaten, konular da bildiğin fikir turnusolü :)
Aa niden oyle
Anaa konu uçtu
Tuh kacirmisim ya.birilerine laf yetistiricem diye.amaaann..Evet uçtu.
Ya kadına "Fatmagül'ün suçu ne?" konusuna "Taşlanacağımı biliyorum ama Fatmagül'ün hiç mi suçu yok?" gibi bir yorumla girerseniz, öyle yanlış anlaşıldım şeysi olmaz gibisinden yazdım. Kıvırmaya çalışıyor bildiğin.
Gadın da bana "Ben sizin kadar dizi izlemiyorum, gidin açın dizinizi izleyin çekirdek de çitleyin" dedi.
Gel de bu kadına laf anlat, duruma bakışı üzerine seviyeli bir biçimde münazara et, çatışma ile fikrini geliştir? Mümkün mü?
Hayır en başta benimle konuşurken gayet mesajında diretiyordu. Sonra "yanlış şekilde yazmış olabilirim ama..." ya bağladı.Evet uçtu.
Ya kadına "Fatmagül'ün suçu ne?" konusuna "Taşlanacağımı biliyorum ama Fatmagül'ün hiç mi suçu yok?" gibi bir yorumla girerseniz, öyle yanlış anlaşıldım şeysi olmaz gibisinden yazdım. Kıvırmaya çalışıyor bildiğin.
Gadın da bana "Ben sizin kadar dizi izlemiyorum, gidin açın dizinizi izleyin çekirdek de çitleyin" dedi.
Gel de bu kadına laf anlat, duruma bakışı üzerine seviyeli bir biçimde münazara et, çatışma ile fikrini geliştir? Mümkün mü?
Hayır en başta benimle konuşurken gayet mesajında diretiyordu. Sonra "yanlış şekilde yazmış olabilirim ama..." ya bağladı.
Dese ki "düşüncelerimi yanlış anlaşılacak şekilde ifade etmişim" konu zaten kapanacak. Bu kadar insan niye aynı şekilde yanlış anlasın yoksa?
2 ters 1 duz sen?Nörüyonuz
Eveeet
Aman neyse.Yani... En son "Ders çıkarsınlar diye dedim" e bağladı, ben de güven ortamından bahsettim bi hakim hikayesiyle, sonra da vurgunun "Kadınlar ders çıkarın" cümlesinde olmaması gerekiyor diye açıkladım.
"Bana olmadığım şeyleri yükleyemezsiniz, ben ne dediğimi biliyorum" a bağladı, oradan da "Dizi izle sen"e döndü.
Dediğin gibi, yanlış anlasak, 2 kişi anlar, 3 kişi anlar, bi de otur bak yanlış mı anlatmışım diye. Çok mu zor "Affedersiniz, yanlış aktardım, o şekilde yanlış anlaşılıyor evet haklısınız" demek. Ama olay o değil, kadın gerçekten öyle düşünüyor ve o cümleyi de bu yüzden çiğneyemiyor.
Ne kadar üstünü kapatırsa kapatsın, en başta belli etti.
Her yerdelerr... Her yerde...
Türkan Şoray kirpiği2 ters 1 duz sen?
Silindi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?