Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Biri de aradan çıktı "evlilik öncesi ilişkiyi normalleştiriyorsunuz"a bağladı konuyu

Ay gadın ne dediğimi anlamaktan o kadar uzak ki sıkıntı geldi.
2 gündür KKda bi acayip haller var zaten, konular da bildiğin fikir turnusolü :)

Evet uçtu.
Ya kadına "Fatmagül'ün suçu ne?" konusuna "Taşlanacağımı biliyorum ama Fatmagül'ün hiç mi suçu yok?" gibi bir yorumla girerseniz, öyle yanlış anlaşıldım şeysi olmaz gibisinden yazdım. Kıvırmaya çalışıyor bildiğin.
Gadın da bana "Ben sizin kadar dizi izlemiyorum, gidin açın dizinizi izleyin çekirdek de çitleyin" dedi.

Gel de bu kadına laf anlat, duruma bakışı üzerine seviyeli bir biçimde münazara et, çatışma ile fikrini geliştir? Mümkün mü?

Tuh kacirmisim ya.birilerine laf yetistiricem diye.amaaann..

Hayır en başta benimle konuşurken gayet mesajında diretiyordu. Sonra "yanlış şekilde yazmış olabilirim ama..." ya bağladı.
Dese ki "düşüncelerimi yanlış anlaşılacak şekilde ifade etmişim" konu zaten kapanacak. Bu kadar insan niye aynı şekilde yanlış anlasın yoksa?

Yani... En son "Ders çıkarsınlar diye dedim" e bağladı, ben de güven ortamından bahsettim bi hakim hikayesiyle, sonra da vurgunun "Kadınlar ders çıkarın" cümlesinde olmaması gerekiyor diye açıkladım.
"Bana olmadığım şeyleri yükleyemezsiniz, ben ne dediğimi biliyorum" a bağladı, oradan da "Dizi izle sen"e döndü.
Dediğin gibi, yanlış anlasak, 2 kişi anlar, 3 kişi anlar, bi de otur bak yanlış mı anlatmışım diye. Çok mu zor "Affedersiniz, yanlış aktardım, o şekilde yanlış anlaşılıyor evet haklısınız" demek. Ama olay o değil, kadın gerçekten öyle düşünüyor ve o cümleyi de bu yüzden çiğneyemiyor.

Ne kadar üstünü kapatırsa kapatsın, en başta belli etti.
Her yerdelerr... Her yerde...

Aman neyse.

Sabahtan beri aksiyon halinde zaten forum

Güne hiç böyle başlamamıştım Hayır zaten spor yapamıyorum bir de elaleme maruz kalıyorum yazık bana

Konuyu kökten sildiler.
İfşa siteleriyle ilgili bir konuydu Tanti.
Kızın birinin gizli videosunu çekmiş eski sevgilisi, malum sitede paylaşmış.
Kızın evlendiği adamın arkadaşı görmüş de ortalık karışmış, anası babası kızı reddetmiş, boşanmış vs vs.

Konu içinde "İyi de kızın hiç mi suçu yok, başına bu gelir tabi öyle şeyler yaparsa" diyenler vs. curcuna ya.
1 saat demedi 17 sayfaya ulaşmıştı sanırım konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…