Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

GÜNAAYDIN

pinoli sanırım bu sefer yakaladık birbirimizii

tantanis baştan stres sıkıntı getircek gözüyle baktıgın bi çocukla olmaz haliyle, ailenle de zıt düş demiyorum kesinlikle.

Yine de hayat görüşün, hayatına sevgili/eş olarak alacagın insanların hayat görüşü ve mezhep konularında nerede ailenin karsısında nerede yanında duracaksın, hangi noktada mücadele edip göbek bagını kesmen hangi noktada söz dinlemen gerekir bunların ayarını bilecek bi kızsın. Daha az stres yapıp daha çok içinden geldigi gibi davran.

Seviyorum seni tantis çok uzun sürmeyebilir ama

Anam şu kocanın whatsappını whatsapp web'e bağlamak ve yazışmaları takip etmek konusundan sonra rahat rahat whatsappta da konuşmayacağım herhalde
Ya benim onda anlamadigim web e baglayinca silinmis eski konusmalara da ulasiyor musun? Yoksa ondan sonraki konusmalar icin mi gecerli

Bu gün bdv de doktora aşık olan biri ve doktor ile evli olmak konuları komik geldi.. Ahh.. Hayaller ve hayatlar.. Bu millet ne istiyor yav

Günaydın, aşık yaylebek (yay ve kelebek bileşimi kelime uydurdum )

Bile bile problemlerin içine girmek istemedim diyelim leydim. Başka zaman ve şartlarda olsa, karşımda ilgi duyduğum biri olsa göze alır devam ederdim elbette. Ama burada durum çok daha farklıydı biliyorsun zaten daha yeni çıktım bir sürü olayın içinden.

Ben seni hep seviyorum. Uzunu kısası mı var bunun?

Sen bilirsin işinii kuzucuk dedigin gibi simdilik bi fren yap, bi dinlen, bi kendine gel

Uzunu vaar, kısası vaar, büyügü vaar, küçüğü vaar olmaz mı öhöm sevgiden bahsediyoduk biz di m ben de hep seviyorum cicim

Ya benim onda anlamadigim web e baglayinca silinmis eski konusmalara da ulasiyor musun? Yoksa ondan sonraki konusmalar icin mi gecerli
Whatsapptaki mevcut bütün konuşmalarını görebiliyorsun. Silinenleri göremezsin sadece.

Ben kullanıyorum çok pratik buluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…