Ya benim onda anlamadigim web e baglayinca silinmis eski konusmalara da ulasiyor musun? Yoksa ondan sonraki konusmalar icin mi gecerliAnam şu kocanın whatsappını whatsapp web'e bağlamak ve yazışmaları takip etmek konusundan sonra rahat rahat whatsappta da konuşmayacağım herhalde
Günaydın, aşık yaylebekGÜNAAYDIN
pinoli sanırım bu sefer yakaladık birbirimizii
tantanis baştan stres sıkıntı getircek gözüyle baktıgın bi çocukla olmaz haliyle, ailenle de zıt düş demiyorum kesinlikle.
Yine de hayat görüşün, hayatına sevgili/eş olarak alacagın insanların hayat görüşü ve mezhep konularında nerede ailenin karsısında nerede yanında duracaksın, hangi noktada mücadele edip göbek bagını kesmen hangi noktada söz dinlemen gerekir bunların ayarını bilecek bi kızsın. Daha az stres yapıp daha çok içinden geldigi gibi davran.
Seviyorum seni tantisçok uzun sürmeyebilir ama
Millete atar yapacağına sen beni nasıl etiketlemişsin ona bakhisseder ama konduramaz.
Sen de bana konduramazsın di mi @nameavar
Ben whatsapp bile kullanmıyorum, web i ne olakiYa benim onda anlamadigim web e baglayinca silinmis eski konusmalara da ulasiyor musun? Yoksa ondan sonraki konusmalar icin mi gecerli
Millete atar yapacağına sen beni nasıl etiketlemişsin ona bak
Artık eli işte gözü neredeyseMillete atar yapacağına sen beni nasıl etiketlemişsin ona bak
Bile bile problemlerin içine girmek istemedim diyelim leydim. Başka zaman ve şartlarda olsa, karşımda ilgi duyduğum biri olsa göze alır devam ederdim elbette. Ama burada durum çok daha farklıydı biliyorsun zaten daha yeni çıktım bir sürü olayın içinden.GÜNAAYDIN
pinoli sanırım bu sefer yakaladık birbirimizii
tantanis baştan stres sıkıntı getircek gözüyle baktıgın bi çocukla olmaz haliyle, ailenle de zıt düş demiyorum kesinlikle.
Yine de hayat görüşün, hayatına sevgili/eş olarak alacagın insanların hayat görüşü ve mezhep konularında nerede ailenin karsısında nerede yanında duracaksın, hangi noktada mücadele edip göbek bagını kesmen hangi noktada söz dinlemen gerekir bunların ayarını bilecek bi kızsın. Daha az stres yapıp daha çok içinden geldigi gibi davran.
Seviyorum seni tantisçok uzun sürmeyebilir ama
Artık eli işte gözü neredeyse
Eski başbakanlarımızdan biri demiştiki, men dakka dukka ..Kendi cümlelerimizi kuralım litfen bilinmeyenim
Eski başbakanlarımızdan biri demiştiki, men dakka dukka ..
Eyy pinoliii men dakka dukka
Sen bilirsin işinii kuzucukBile bile problemlerin içine girmek istemedim diyelim leydim. Başka zaman ve şartlarda olsa, karşımda ilgi duyduğum biri olsa göze alır devam ederdim elbette. Ama burada durum çok daha farklıydı biliyorsun zaten daha yeni çıktım bir sürü olayın içinden.
Ben seni hep seviyorum. Uzunu kısası mı var bunun?
Whatsapptaki mevcut bütün konuşmalarını görebiliyorsun. Silinenleri göremezsin sadece.Ya benim onda anlamadigim web e baglayinca silinmis eski konusmalara da ulasiyor musun? Yoksa ondan sonraki konusmalar icin mi gecerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?