Tuz kadarNe kadan?
Bamyaları tantan'a gönder o ayıklarÖf ben hala bamyaları ayıklamadım
Hmm :))Whatsapptaki mevcut bütün konuşmalarını görebiliyorsun. Silinenleri göremezsin sadece.
Ben kullanıyorum çok pratik buluyorum :)
Ayiklama zaten bosver yemeÖf ben hala bamyaları ayıklamadım
Sen bilirsin işinii kuzucukdedigin gibi simdilik bi fren yap, bi dinlen, bi kendine gel
Uzunu vaar, kısası vaar, büyügü vaar, küçüğü vaar olmaz mıöhöm sevgiden bahsediyoduk biz di m ben de hep seviyorum cicim
Yav neyle dalga geçtim kiKoca kadın utanmıyorsun dalga geçmeye di mi?
Senin olsun bamyalar al çekinme.Bamyaları tantan'a gönder o ayıklar
Güzeeelmiiiş, ben Leydi, aşık yaylebeğinizGünaydın, aşık yaylebek(yay ve kelebek bileşimi kelime uydurdum )
Tuz kadar
Kim kim? Bak dedim iste karsılasmıyoruz diye. Yine bi gelisme kacırıyorum di mi benvallaha şu an beni şımartan birisi var seni çok şeyyapamıcam nameciğim.
Tantan güzelmi ayıklıyormuşBamyaları tantan'a gönder o ayıklar
Ay bilmiyo hikayeyi.
Ben onlara dokunmayı sevmiyorum dikenli gibiler. Sana kolay gelsin :))Tantan güzelmi ayıklıyormuş
Ucunu sivri ayıklayabiliyorsa o ayıklasınHatta kalemtraş gibi ayıklayıcıları çıkmış
Tazesi daha vitaminliymişBen onlara dokunmayı sevmiyorum dikenli gibiler. Sana kolay gelsin :))
Biz hep kuru bamya yaparız tavsiye ederim.
Dimi? Sapıtık sapıtık işlere alet etti sevgimi.Ben desem hemen terbiyesiz pinnoş olurum
Yav neyle dalga geçtim kiKötü anlamda demedimki Eden bulur anlamında arapça atasözü
Tadı daha önemliTazesi daha vitaminliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?