- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Saat 12 oldu cicim kalktığından beri neden sormadın ha neden söyle kadın.Biliyormusun yeminle bu sabah kalktığımda aklımdan geçtin
Haklısın, özür dilerimSaat 12 oldu cicim kalktığından beri neden sormadın ha neden söyle kadın.
Hemen olmaz çiçek al orkide olsunHaklısın, özür dilerim
Barışalımmı
Pikivallaha şu an beni şımartan birisi var seni çok şeyyapamıcam nameciğim.
Tadı daha önemli
Pisleşmeden oku söylediğimi. Taze bamya sevmiyorum kuru minnoş bamya seviyorum.Tantan bamya seviyor musun ki sen tadı önemli diyorsun?
Zevk meselesi tabii ki.Pisleşmeden oku söylediğimi. Taze bamya sevmiyorum kuru minnoş bamya seviyorum.
Tazesinde içindeki sıvı yemeğe geçince rahatsız oluyorum. Bi de dikenli gibi garip bir dokusu var ve pişince de geçmiyor.Zevk meselesi tabii ki.
Ben taze severim. Kuru minnoş seven ilk seni gördüm.
İçindeki sıvı mı? Tohumları mı diyorsun?Tazesinde içindeki sıvı yemeğe geçince rahatsız oluyorum. Bi de dikenli gibi garip bir dokusu var ve pişince de geçmiyor.
Tohumlar ve çevresindeki o sıvımsı şey işte. Iyk.İçindeki sıvı mı? Tohumları mı diyorsun?
Hatun kuru, minnoş bamya seviyormuş çünkü bamyanın sıvısından ve tohumlarından rahatsız oluyormuş.
Ooh hadi geçmiş olsun.Selam hanımlar biyopsi sonuçları belli oldu,temiz çıktı ama kronik enfeksiyon varmış ilaç verdi onu kullanacağım.
Kötü olanınfan sıyırdım yine..
Ooh hadi geçmiş olsun.
Hoşgeldin hanım ablaSelam hanımlar biyopsi sonuçları belli oldu,temiz çıktı ama kronik enfeksiyon varmış ilaç verdi onu kullanacağım.
Kötü olanınfan sıyırdım yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?