Çok gözü açık gördüm seniSigorta yapmazsam olabilir.
Disaridayim kafam zibilyon hemşireYorma kendini hemşirem biz anladık
Ben telefondan girince hic bu kadar hata yapmiyorumVez değil bez der değil ser diyecektim.
Aaaa nirdesin gotur beni gittigin yereDisaridayim kafam zibilyon hemşire
Konaktayim hatta suan üst geçit yaya kopruden bildiriyorumAaaa nirdesin gotur beni gittigin yere
Ben telefondan girince hic bu kadar hata yapmiyorum
Cok sicaktir etkilenmeKonaktayim hatta suan üst geçit yaya kopruden bildiriyorum
Kim dedi neyi dedi, işte belgeleri
Cok kotu tadi
Tabii ki
Yine de tantan'a yakıştıramadım bamya, hem de minnoş bamya sevmesini. Ona kabak yemekleri, patlıcan yemekleri yakışırdı.
Dün bi diş yerine dil yazıldı diye bana neler ettiniz.Ay telefondan yazdım saçma sapan yazmışımsap kısmını seversen değil delersen. Diyecektim veya gövdesinden kesersen sumuksu olur. Birde bol ve önce kıyılmış iyi kavrulmuş sogan ve et ile güzel olur. Birde bez değil bez üstüne der yikayinca
Para kolay kazanılmıyor.Çok gözü açık gördüm seni
O sıvıya sümük deniyor ama ayiklayip yikadiktan sonra bir vezin üzerinde kuruturasan ve pisirirken limon yada sirke dokersen olmaz sıvısı. Birde açıklarken o üst sapı seversen yeni gövde kısmı delersende sumuksu olur. Dikkatli ayıklamak lazım :))
Sigorta yapmazsam olabilir.
Adaletsizliği bizden öğrenmeniz gerek asıl.bir de adalet insanı olacaksın tanta sana hiç yakıştı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?