- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Hayir yapamam ben orda. Dayanamam. Cok uzak. Cok üzgünüm. Soktayim.Gözün aydın demeyelim mi ?
Gördüm onu kesin şat beni Etiketler dedim ama yapmadın garip :))
Yok yok bunun tembelliği başka boyutta
Nereye çıkmış? Alışırsın zamanla ya olmazsa tekrar tayin istersiniz ?Hayir yapamam ben orda. Dayanamam. Cok uzak. Cok üzgünüm. Soktayim.
Gurbetlik zor canım çok iyi bilirimHayir yapamam ben orda. Dayanamam. Cok uzak. Cok üzgünüm. Soktayim.
Geçen gün 23 cmde ortalıkta etiketleyince bu sefer ulu orta üstüne gelmeyeyim dedim.Gördüm onu kesin şat beni Etiketler dedim ama yapmadın garip :))
Tercihlerinin arasinda bile değildi. Tercih dışı.Sevinçten, mutluluktan mı
Aramıza hoşgeldin.
Istanbul. Tekrar tayin olmaz da ilisik kesilmez o da ne kadar yil bilmiyorum. Eninde sonunda gidersin yine.Nereye çıkmış? Alışırsın zamanla ya olmazsa tekrar tayin istersiniz ?
Tercihlerinin arasinda bile değildi. Tercih dışı.
Gene aklıma getirdinç 23 cm nasıl olabiliyor aklım almadıGeçen gün 23 cmde ortalıkta etiketleyince bu sefer ulu orta üstüne gelmeyeyim dedim.
Izmir e çıksaydı keşke. . Burası memur için güzel şehir. Burada tek bornovayi sevmedim ama genelinde sıkıntısı yok gibi..Hayir yapamam ben orda. Dayanamam. Cok uzak. Cok üzgünüm. Soktayim.
Aa kötü olmuş. Bari sevebileceğiniz sakin bir yer çıkmış olsa.Istanbul. Tekrar tayin olmaz da ilisik kesilmez o da ne kadar yil bilmiyorum. Eninde sonunda gidersin yine.
Esimin tayini Istanbul a çıkmış. Ölmek istiyorum.
Istanbul un suc orani buranin 10 kati.Aa kötü olmuş. Bari sevebileceğiniz sakin bir yer çıkmış olsa.
Düşünüyorum vallahi hic olumlu bi taraf göremiyorum.Hayırlısı olsun ne denebilir ki Loch Ness, belki daha ayrı bi soluk gibi gelir İstanbul, iyiyi düşünmeye çalış olur mu? Allah verir bi kolaylığını üzülme.
Düşünüyorum vallahi hic olumlu bi taraf göremiyorum.
Zaten su an cok karışık bu teskilat. Offf yazilamiyo da bi cok sey.
Tebdil-i mekanda ferahlık vardırDüşünüyorum vallahi hic olumlu bi taraf göremiyorum.
Deme öyle kendini şartlama. Bulunur bir kolaylığı elbet.Istanbul un suc orani buranin 10 kati.
Bitti burada yüzünü goremiyodum artik hic goremeyiz.
İyi düsün iyi olsun kuzucum sıkma canını. Hoş geliyosun sefalar getiriyosun.Düşünüyorum vallahi hic olumlu bi taraf göremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?