- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Beni hic sevip takip etmiyorsun kadin.anamdayim ya. Evime donuyorum.
Kızım senin ne zaman nereye gittiğini takip edemiyorum ki, sürekli orda burdasın.
Ben evden disari cikmam..senede 1anama gelirim okadar. Onun disinda hep evdeyim.
Orda nisan vardi gittik geldikOlom iki hafta önce muğladaydın ya la.
Orda nisan vardi gittik geldik
Kocami evimi ozledimSonuçta gittin mi gittin.
Niye dönmek istiyosun, anandan mı bıktın?
Kocami evimi ozledim
Herkesin kendi duzeni var be sep'm bir noktadan sonra síkící gelir.İyimiş yaw. Bizimkiler bi geldimi bütün yaz kalıyorlar gönderemiyoruz.
Herkesin kendi duzeni var be sep'm bir noktadan sonra síkící gelir.
Tabi canim. Simdi gelmislerdi gittiler mi?Valla bana da sıkıcı geliyor arada ama yapacak bişey yok. Gelene git diyemiyoruz.
Tabi canim. Simdi gelmislerdi gittiler mi?
Iyi bakalim tadinda bitmisYok kalamadılar fazla. İşler yoğun, yeğenler yaz okuluna gidecek, bayramda hepbirlikte tatildeyiz falan kaynadı bu sene.
Iyi bakalim tadinda bitmis
Ben daha aşağılardayım
Anladim,hakkinizda hayirlisi olsun..Şöyle halihazırda mesleğim işim var ama mutlu değilim. Bana göre olmadığını, yanlış kulvarda yüzdüğümü anlamakta hayli geciktim. Bu yaşlarda meslek değiştirmek gibi bir yola girdim gireceğim.
Forum camiasında azınlığı temsil eden çocuk sahibi olmak istemeyen kadınlardan biriyim. Böyle olunca bu tür radikal kararlar daha rahat alınabiliyor sanırım.
Hımm pekala.
Anladim,hakkinizda hayirlisi olsun..
Kisi sevdigi isi yapmali,yasiniz da genc bastan baslayabilirsiniz. Kolayliklar dilerim.
Nörüyonuz?
Gayet tabii..Teşekkür ederim. Sağolun. Evet sil baştan başlamam gerekecek ama olsun.
Artık günümüzde bir kadın için 30'lu ve 40'lı yaşlar gayet verimli yaşlar değil mi? :)
Kahvemi yaptım seçebilirsem dizi ya da film izleyeceğim. :) Siz napıyorsunuz? :)
Aynen öyle azimle çalışma olunca her şey olur.Gayet tabii..
Hicbirsey icin gec degil yeterki şevkiniz olsun
Napalim tipik bir akşam.. yemek yemece,cay icmece,kizi uyutmaca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?