Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Hehe :)) İlber Hocamızı çok severim.
Hoşbulduk. :)
Bu arada yeni nickinizi pek beğendim. Nerden aklınıza geldi öyle.
Stres topu lazım bu ara bana öyle aklıma geldi.
Hoşgeldiniz tekrar. Aşağıda hiç görmedim adınızı ama hepimiz hakkında bilginiz var online takip etmediniz heralde. Şu meşhur ziyaretçi siz misiniz yoksa?

Stres topu lazım bu ara bana öyle aklıma geldi.
Hoşgeldiniz tekrar. Aşağıda hiç görmedim adınızı ama hepimiz hakkında bilginiz var online takip etmediniz heralde. Şu meşhur ziyaretçi siz misiniz yoksa?

Dün shot yazmıştı.

Teşekkür ederim. Evet görmemeniz normal çünkü ziyaretçi olarak okuyordum bazen hergün bazı günler hiç.
Özel konular konuşulunca okumuyordum mesela hoş olmaz diye. Hoşbeş ve geyik sadece. Okuması keyifli oluyordu. :))
O meşhur ziyaretçi ben değilim sanki birden fazla ziyaretçi olduğu söyleniyordu.

Yok bugünü kastetmiştim. Önemli değil. :)
Birkaç kere Ankara'ya gittiğini okumuştum. Ordan hızlı trenle buraya gelmesi daha cazip oluyor. (1,5 saat)

Yok bugünü kastetmiştim. Önemli değil. :)
Birkaç kere Ankara'ya gittiğini okumuştum. Ordan hızlı trenle buraya gelmesi daha cazip oluyor. (1,5 saat)

Ankaraya gidince kaldığım üç beş günde bizimkileri görmeye odaklanıyorum valla. Hiç aklıma gelmiyor gezmek falan.
Kuzenim taşınacak eskişehire bu aralar, onlara geliriz artık.

Aysar_ Eskişehir'in yerlisimisin ?

Evet. :) Sizde mi yoksa? :)

Eskisehir benimde gitmek istedigim yerlerden biri.. bir gun nasip olur insallah

İnşallah. :) Küçük ama tatlı bir şehirdir. Bence İzmir'den sonra yaşanılacak şehirlerin başında geliyor...
Son yıllarda turistik gezilerin vazgeçilmezi oldu. Her yerde tur otobüsleri görüyoruz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…