Beni niye sallamıyonuz, ezikmiyim ben, üzerime basınca pırthpöfft sesimi geliyor
Stres topu lazım bu ara bana öyle aklıma geldi.Hehe :)) İlber Hocamızı çok severim.
Hoşbulduk. :)
Bu arada yeni nickinizi pek beğendim. Nerden aklınıza geldi öyle.
Hemşire şunuBeni niye sallamıyonuz, ezikmiyim ben, üzerime basınca pırthpöfft sesimi geliyor
Evet albüm yapıyormuş galiba. Bende birkaç söz buldum ama kısası makbul olur sanki.İşleri vardi gelir birazdan
Evet albüm yapıyormuş galiba. Bende birkaç söz buldum ama kısası makbul olur sanki.
Stres topu lazım bu ara bana öyle aklıma geldi.
Hoşgeldiniz tekrar. Aşağıda hiç görmedim adınızı ama hepimiz hakkında bilginiz var online takip etmediniz heralde. Şu meşhur ziyaretçi siz misiniz yoksa?
Kızlar size bir duyurum var.
Aysar_ arkadaşımız bugün bana özel mesajla bizimle ilgili çok nazik, çok güzel bir yazı yazdı. Kendisine güzel sözlerinden ötürü teşekkür edip aramıza davet ediyorum.
Hadi hoşgeldin diyelim :)
Soyleyin sevapEvet albüm yapıyormuş galiba. Bende birkaç söz buldum ama kısası makbul olur sanki.
Ay yirim ya.Beni niye sallamıyonuz, ezikmiyim ben, üzerime basınca pırthpöfft sesimi geliyor
Yi beni yi beniAy yirim ya.
Pirthpöfft ne kızım, neyin üstüne basıyosun sen de böyle sesler duyuyosunBeni niye sallamıyonuz, ezikmiyim ben, üzerime basınca pırthpöfft sesimi geliyor
Yok bugünü kastetmiştim. Önemli değil. :)Neruda dedim ya dışardayım, pek giremem diye. Gördüm ama cevaplayamadım. Unuttum sonra da
Eskişehir malesef henüz görme fırsatımın olmadığı ama istediğim şehirlerden biri. Bir gün yolumuz düşer umarım.
Eskisehir benimde gitmek istedigim yerlerden biri.. bir gun nasip olur insallahYok bugünü kastetmiştim. Önemli değil. :)
Birkaç kere Ankara'ya gittiğini okumuştum. Ordan hızlı trenle buraya gelmesi daha cazip oluyor.(1,5 saat)
Yok bugünü kastetmiştim. Önemli değil. :)
Birkaç kere Ankara'ya gittiğini okumuştum. Ordan hızlı trenle buraya gelmesi daha cazip oluyor.(1,5 saat)
Söyleyiver kardeş bi zahmet.
Aysar_ Eskişehir'in yerlisimisin ?
Eskisehir benimde gitmek istedigim yerlerden biri.. bir gun nasip olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?