Kumanda çok uzaktaydı filmin adına bakmadım valla. Televizyona o kadar dokunmamışım ki kapattı kendini. :)) (evet bugün temizlik yaptım)tantanis En çekik gözlü olanlar çinlilerdi sanırım. Bizler ayırt edemiyoruz ama onlar nasıl oluyorsa ayırt ediyormuş.
Filmin adı ne ? Bende bir ara güney kore sinemasına takılmıştım. Güzel işler çıkartıyorlar.
Allah bağışlasın. Anne olan kadınlar için hayat çocuktan önce - çocuktan sonra diye ayrılıyor dedikleri bu olsa gerek. Büyüdüklerinde bir nebze rahatlarsınız umarım.Alacağım kitaplar hiç belli değil kimin hangi kitabı çıkmış bilmiyorum. Kitapların içine sabah dalıp akşam çıkasım var. Çocuklar olmadan önce ne çok okurdum. İlk okuduğum romanlardan biri çalıkuşuydu uyumayıp bir gecede bitirmiştim özledim o günleri. Şimdi 5 dk daha uyuyum diye dua ediyorum
Resmi gorunce bir kez daha uzuldum.. Allah evlatlarimizi bize bagislasin, hanfendi aniden kizi Efsun'u kaybetti.. ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum..Allah bağışlasın. Anne olan kadınlar için hayat çocuktan önce - çocuktan sonra diye ayrılıyor dedikleri bu olsa gerek. Büyüdüklerinde bir nebze rahatlarsınız umarım.
Mesajınızı okuyunca şu yazı aklıma geldi.Okumak isterseniz;
http://yolunneresindeyim.blogspot.com.tr/2015/08/anne-olunca-nelerden-vazgectim.html
:)) Geçmiş olsun o zaman. :) Oo paralel evren mevzusu demek.Kumanda çok uzaktaydı filmin adına bakmadım valla. Televizyona o kadar dokunmamışım ki kapattı kendini. :)) (evet bugün temizlik yaptım)
Çinli değillerdi Koreli olabilirler. Iki ayrı boyut vardı herkesten birer tane var bu boyutlarda. Boyutlar arası geçiş yapıp birbirlerinin yanına falan gidiyorlar. Yani hem çekik hem iki tane bunlar, ayırmak iyice imkansızdı. :)
Muhtemelen güzel bir filmdi ama yorgunluktan toparlayamadım dikkatimi. Yarı uyur yarı uyanık baktım öyle.
Tivibunun kanalı sinema aksiyondu ismi.:)) Geçmiş olsun o zaman. :) Oo paralel evren mevzusu demek.Film adı neyse ama kanalın adı olsaydı bari bulurdum. Bu tür filmleri severim.
İnanın yazmaya elim varmadı. Evet bir sebebi de yokmuş üstelik. Bende fotoğrafı görünce tekrar üzüldüm. Amin amin.Resmi gorunce bir kez daha uzuldum.. Allah evlatlarimizi bize bagislasin, hanfendi aniden kizi Efsun'u kaybetti.. ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum..
Tivibunun kanalı sinema aksiyondu ismi.
Teşekkür ederim :)
Emin değilim ama tipler öyle görünüyordu. Yayın akışı görünüyorsa bakıp söylerim birazdan.Sağol :) Kore filmiyse bulurum gibi geliyor.
Emin değilim ama tipler öyle görünüyordu. Yayın akışı görünüyorsa bakıp söylerim birazdan.
Benle dikkati dağılmadan konuşup saçma sapan sorularıma cevap verebilecek bir robot olduğunu sanmıyorum.http://onedio. com/haber/-robofili-geldi-hanim-2025-yilinda-cumbur-cemaat-robotlarla-sevisecegiz--719706
Günün haberi.
Baktım ama yayın akışı ileriye doğru görünüyor. Geçmiş yok.Ne iyi olur valla. Tivibu bende yok.
Günün haberini gördün mü? :))
Benle dikkati dağılmadan konuşup saçma sapan sorularıma cevap verebilecek bir robot olduğunu sanmıyorum.
Baktım ama yayın akışı ileriye doğru görünüyor. Geçmiş yok.
Yok ben gayet saçmalama potansiyeli olan bir insanım.Senin için özel üretim yaparlar.
Şaka bir yana forumdan okuyup gözlemlediğim kadarıyla, sen kim saçma sapan sorular sormak kim diyorum.
Sakin ve ciddi bir şekilde sitede geziyordum birden karşıma çıktı.
Robotlarla aşk ne demek seks ne demek yahu.
''Robotları seksi bulanların sayısı artıp, bu bir "fetiş" haline geldikçe de, genelevlerin sexbotlar istihdam edeceği düşünülüyor.''
Yok ben gayet saçmalama potansiyeli olan bir insanım.
Haber ilginç gerçekten. Öncelikle kadınlar ilgilenecekmiş, garip.
Azıcıkk.Ters köşe oldum desene. :)
Haber ilginç aynı zamanda absürd. :)) Ütopikliğin bu kadarı yani. :)
Azıcıkk.
Evet haber çok ütopik gerçekten.
Pazar gunu bitti yahuÖyle.
Bende yavaştan kaçayım. Bakımlara başlayayım. Benim için pazar günü bakım günü demek.
Sana iyi dinlemeler, iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?