Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

tantanis En çekik gözlü olanlar çinlilerdi sanırım. Bizler ayırt edemiyoruz ama onlar nasıl oluyorsa ayırt ediyormuş.
Filmin adı ne ? Bende bir ara güney kore sinemasına takılmıştım. Güzel işler çıkartıyorlar.

Kumanda çok uzaktaydı filmin adına bakmadım valla. Televizyona o kadar dokunmamışım ki kapattı kendini. :)) (evet bugün temizlik yaptım)

Çinli değillerdi Koreli olabilirler. Iki ayrı boyut vardı herkesten birer tane var bu boyutlarda. Boyutlar arası geçiş yapıp birbirlerinin yanına falan gidiyorlar. Yani hem çekik hem iki tane bunlar, ayırmak iyice imkansızdı. :)

Muhtemelen güzel bir filmdi ama yorgunluktan toparlayamadım dikkatimi. Yarı uyur yarı uyanık baktım öyle.

Allah bağışlasın. Anne olan kadınlar için hayat çocuktan önce - çocuktan sonra diye ayrılıyor dedikleri bu olsa gerek. Büyüdüklerinde bir nebze rahatlarsınız umarım.

Mesajınızı okuyunca şu yazı aklıma geldi. Okumak isterseniz;
http://yolunneresindeyim.blogspot.com.tr/2015/08/anne-olunca-nelerden-vazgectim.html

Resmi gorunce bir kez daha uzuldum.. Allah evlatlarimizi bize bagislasin, hanfendi aniden kizi Efsun'u kaybetti.. ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum..

:)) Geçmiş olsun o zaman. :) Oo paralel evren mevzusu demek. Film adı neyse ama kanalın adı olsaydı bari bulurdum. Bu tür filmleri severim.

Benle dikkati dağılmadan konuşup saçma sapan sorularıma cevap verebilecek bir robot olduğunu sanmıyorum.

Senin için özel üretim yaparlar.

Şaka bir yana forumdan okuyup gözlemlediğim kadarıyla, sen kim saçma sapan sorular sormak kim diyorum.

Sakin ve ciddi bir şekilde sitede geziyordum birden karşıma çıktı.
Robotlarla aşk ne demek seks ne demek yahu.

''Robotları seksi bulanların sayısı artıp, bu bir "fetiş" haline geldikçe de, genelevlerin sexbotlar istihdam edeceği düşünülüyor.''

Yok ben gayet saçmalama potansiyeli olan bir insanım.

Haber ilginç gerçekten. Öncelikle kadınlar ilgilenecekmiş, garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…