Kolay gelsin, iyi geceler. :)Öyle.
Bende yavaştan kaçayım. Bakımlara başlayayım. Benim için pazar günü bakım günü demek.
Sana iyi dinlemeler, iyi geceler.
Pazar gunu bitti yahu
Kolay gelsin, iyi geceler. :)
Bi on gün gelme sen buralara.Eglenmeye hazir miyizzz? Sabahlar olmasin ooh.
Attim kendimi gecelere!
Git yat uyu olm bu saate kadar tepinmek ne demek.Icimdeki clubberi serbest biraktim bu gece. Baktim en son Demet Akalin'da eller havaya yapmaya basladi dedim o kadar da degil. Clubberi yerine geri koydum, 4-5 saattir kesintisiz dans eden yorgun bacaklarim ve kisilmis sesimle eve donuse gectim.
Genciz tatildeyiz ya napacagukGit yat uyu olm bu saate kadar tepinmek ne demek.
Off denas sabah sabah yıktın beni. Bilmiyordum ben tekrar açıp okudum bütün yazıları. Minicik bedenine otopsi yapılmış bir de.Resmi gorunce bir kez daha uzuldum.. Allah evlatlarimizi bize bagislasin, hanfendi aniden kizi Efsun'u kaybetti.. ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum..
Bende cok uzulmustum.. zehirli ishal den vefat etti diye biliyorum.cok unlu blogger di.Off denas sabah sabah yıktın beni. Bilmiyordum ben tekrar açıp okudum bütün yazıları. Minicik bedenine otopsi yapılmış bir de.
Otopsi sonucuna göre sebebi bulunamamış. Çok zor canım Allah sabır versin.Bende cok uzulmustum.. zehirli ishal den vefat etti diye biliyorum.cok unlu blogger di.
İmtihani cok zor..
Gunaydin
Cok gicik birsey o yaPro da olsan yeni cevap göndermek için şu kadar saniye beklemelisin çıkıyor bu zenginliğin de bir anlamı kalmıyor ki vesselam
Kırmızı başlıklı olunca zengin sanıyorlar işteCok gicik birsey o ya
Iyı bayramlar dilerim sana ve tüm ailene canim denosum❤nameaver Brunella pinoli tantanis S shot marilyn monroe ladyamore @Sephoraa
@_angela_MazlumuGetirinBana
HanimKelesimiGetir
Simdiden hepinize iyi bayramlar dilerim. Ben bugun donuyorum evime bundan sonra pek giremem kk ya..
Opuyorum hepinizi Allah'a emanet olun
Insallah ara ara girmeye calisirim canim malum ev isi cocuk vs.Iyı bayramlar dilerim sana ve tüm ailene canim denosum❤
Sende Allaha emanet ol.. Bayram sonrası daha sık görüşürüz insallah
Iyi bayramlar kuzum :))nameaver Brunella pinoli tantanis S shot marilyn monroe ladyamore @Sephoraa
@_angela_MazlumuGetirinBana
HanimKelesimiGetir
Simdiden hepinize iyi bayramlar dilerim. Ben bugun donuyorum evime bundan sonra pek giremem kk ya..
Opuyorum hepinizi Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?