Yiyeceği laflardan sonra kızı da unutur, sana da sarmaz diye düşündümdüHahaha erkek üye yasak diye cırlarım ben dayanamam.
Deli oldum artık ya dün 45 dk konuştu susmadan.
Yok ciddi fiddi pişman oldum dönsün bana modunda ama cevap vermem artık.Yiyeceği laflardan sonra kızı da unutur, sana da sarmaz diye düşündümdü
Boşver Tanticiğim, cevap verme, arkadaşınıda uyar, kızıda rahatsız eder bu..
Muhtemelen kızdan intikam için takıntı yapmıştır.. Aman uzak dur, numarasını engele at.
Neler yapıyordu meselaOff uçaktaki çocuk yüzünden hala başı ağrıyor ya. Çocuk değil canavar.
Bir ara ön koltuğundaki adam annesine "geçmiş olsun, ciddi bir rahatsızlığı var sanırım" dedi dayanamadı. Herkes ama ya, millet "öff", "bu ne yaa", "çocuksuz uçak yok mu ya çocuksuz otel gibi" diyordu.
Ya bir çocuk ciyak ciyak bağırır mı bütün yol boyunca? Çığlık çığlığa ağlar mı? Kadının önündekiler, yan sırasındakiler artık kadına isyan etti, biz arkada söylendik.Yok ciddi fiddi pişman oldum dönsün bana modunda ama cevap vermem artık.
Neler yapıyordu mesela
Yazık olmuş size. Ama annesine daha yazık beYa bir çocuk ciyak ciyak bağırır mı bütün yol boyunca? Çığlık çığlığa ağlar mı? Kadının önündekiler, yan sırasındakiler artık kadına isyan etti, biz arkada söylendik.
Bir ara bildiğin yedi-sekiz sıra koltuk kadına dönüp bakıyordu öyle bir sesti yani.
Anasının umrunda değil ki.Yazık olmuş size. Ama annesine daha yazık be
Ne bilim huysuz çocukla yaşamak zor ya. Annesi umursamadıysa ayrı tabii.Anasının umrunda değil ki.
Hoş, uçakta başka çocuklar olduğunu anca inince gördük, onlar ciyaklamıyor da bu çocuk çığlıklar attığı ve anası susturamadığı için mi yazık?
Valla zordur kolaydır onu bilemem tantan, çok umrumda da değil. Ben kendime bakarımNe bilim huysuz çocukla yaşamak zor ya. Annesi umursamadıysa ayrı tabii.
Valla zordur kolaydır onu bilemem tantan, çok umrumda da değil. Ben kendime bakarım
Daha önce otobüste koltuğun üstüne çıkıp beş dakika boyunca "Bay Gepettoooooooo" diye bağıran çocuğun anası yannda gazete okuyordu sakince. Otobüstekiler "susturur musunuz çocuğunuzu" diye seslenince anca müdahale etme gereği duydu sağolsun
Giderken de mesela uçakta 5-6 tane 1 yaş altı bebek vardı, bebek ağlamalarıyla gittik. Hadi tamam onlar bebek.Hahaha o nasıl çocukmuş öyle
Sana denk gelmiş değişiklerin hepsi de.
Yok arkadaşım sende ultra bir şanssızlık varmışGiderken de mesela uçakta 5-6 tane 1 yaş altı bebek vardı, bebek ağlamalarıyla gittik. Hadi tamam onlar bebek.
Uçak küçücük yer kaçacak bir yer de yok, ben niye milletin çocuğunun ciyaklamasını çekmek zorundayım ki? Valla bak başımın ağrısı daha yeni geçiyor.
Bencede senceNe kaa sıkıcı bir gün
Bencede kesinlikte sıkıcı bir gün, sence de mi öyleBencede sence
Tıpkısının aynısındanBencede kesinlikte sıkıcı bir gün, sence de mi öyle
Niye ya sende hep sıkılıyorsun. Erken mi uyandin yoksaNe kaa sıkıcı bir gün
Geç uyandım tabiikisimNiye ya sende hep sıkılıyorsun. Erken mi uyandin yoksa
Döverim seni ne tatil modu.Geç uyandım tabiikisim
Ama kimsecikler yok buralarda..
Yaz tatili moduna girdi millet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?