Ya işin özeti kız liseli.Çok uzun bee, insan okumaya üşeniyor döşeyerek dert yazanlara
Biraz okuyayım dedim, gözlerime acıdım 2 dakikada..Ya işin özeti kız liseli.
Sevgilisi kızın köpeğini sevmesine bile izin vermiyor (kızın kendi köpeği).
Kıza her şey yasak. Ailesiyle denize gittiğide şalvarla oturup ayağını denize sokmuyor.
Her an fotoğrafla rapor veriyor.
Aile istemiyor, anne ayrıl diyor.
Kız napayım diyor.
Ben de sadece köpeğe üzüldüğümü belirttim.
Ayrılmaz ayrılmaz.Biraz okuyayım dedim, gözlerime acıdım 2 dakikada..
Yorumumu yazdım..
Ayrıl bence
Eziyet sever tipAyrılmaz ayrılmaz.
Öyle deme özünde iyidir adam.Eziyet sever tip
Napıyoonn heşmireÖzünü bilmem
Gayet dümdük neyse
Uzun oturuyorum hemşirem sen napıyonNapıyoonn heşmire
Napıyım hemşire kahvaltıya börek yaptım, soğumasını bekliyorum kapağını kapatmak içinUzun oturuyorum hemşirem sen napıyon
Sabaha sendeyiz dimiNapıyım hemşire kahvaltıya börek yaptım, soğumasını bekliyorum kapağını kapatmak için
Ben artık işe başlamalıyım galiba
Ev işleri gözüme batmaya başladı
Ay misafir korkutmaz beni, buyurun ne demek hemşire
Ben değilde tantandan kork bence hemşireAy misafir korkutmaz beni, buyurun ne demek hemşire
Ay nesinden korkıyım hemşire yer içeriz ve büyük olma kontenjanından yararlanıp bulaşıklarıda ona kilitlerizBen değilde tantandan kork bence hemşire
İyi işleri yapcaksa diğer kızlarda gelsinAy nesinden korkıyım hemşire yer içeriz ve büyük olma kontenjanından yararlanıp bulaşıklarıda ona kilitleriz
Makinaya tabak dizmeyi sevmem pek, üşeniyorum dizdiriveririz ve hatta kahve yaptırırız
Olaarr, bir gün bende toplaşırız bir gün sendeİyi işleri yapcaksa diğer kızlarda gelsin
Kahvaltıya börek de varmış ohh
Tabak çanak kırılsın istiyorsan dizerim sorun yokkAy nesinden korkıyım hemşire yer içeriz ve büyük olma kontenjanından yararlanıp bulaşıklarıda ona kilitleriz
Makinaya tabak dizmeyi sevmem pek, üşeniyorum dizdiriveririz ve hatta kahve yaptırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?