Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

@bilinmeyenfx nameaver tv den cok kolay irmik tatlisi tarifi aldim.şipşak birşey. sogutup dolaba atiyorsun kesip yiyorsunda kadin ustune hicbirsey dokmedi.

Benimde kv vişne surubu yapmis. Az sulandirip icmek icin. Onu nasil biraz koyu kivama getirip ustune dokebilirim?

Visneyide hic sevmem de canim cekti tatlinin ustunde. fikrinizi bekliyorum hemsireler. Siz bilmezseniz kimse bilmez

Biraz nişastayı su ile aç
Sonra vişne şurubunun içine karıştırarak koy biraz kaynat

Günaydın bu arada

Misir mi bugday mi?
Ne kadar nisastaya ne kadar surup mesela?

Senin hayat enerjine ne oldu ? Bu ne buzdolabi gibi yazmissin:-/
Buğday nişastası cicim
Şurubu kaynat başka bi yerde açtığın nişastayı kaynayan şuruba yavaş yavaş karıştırarak dök hemen koyulaşır zaten
1 yemek kaşığı nişasta yeter sanırım

Denas halsiz hissediyorum kendimi sanırım demir depolarım boşaldı
Kan vermeye gidicem bakalım

Olabilir. B12 vs de azalmis olabilir.. tam kan sayimi iyi olur gecmis olsun canim.. gebelik te baksinlar ne olur ne olmaz

Günaydınlar hanımlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun,bitraz geç oldu ama ancak işte..
Damat buradaydı fırsat bulamadım koştur dur bizde perşembe günü gidiyoruz düğün için..

Teşekkürler hanımlar sizlerinde mübarek olsun sağolun

Yaparlar mı gerçekten?

Yanı tamam zarıma bir şey olmadı ama ya olsaydı diye tırstım. Önemli çünkü bu Mazallah ileride sevgilim sorsa nasıl derim?

Benim zarı naklettiririz kuzum.
Aşkolsun yani ne demek?
Gerçeği söylemeyeceksin sevgiline kuzum
Bir şekilde halledeceğiz.

Benim zarı naklettiririz kuzum.
Aşkolsun yani ne demek?
Gerçeği söylemeyeceksin sevgiline kuzum
Bir şekilde halledeceğiz.
Yalan üzerine kurulu bir hayat diyorsun? Sizin gibiler yüzünden bizim kıymetimizi bilen yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…