Sabahin nurunda bunu gormiyeydim iyiydiİyi geceler.. Rüyalarda buluşuruz millet..
Eki Görüntüle 1856870
Biraz nişastayı su ile aç@bilinmeyenfxnameaver tv den cok kolay irmik tatlisi tarifi aldim.şipşak birşey. sogutup dolaba atiyorsun kesip yiyorsunda kadin ustune hicbirsey dokmedi.
Benimde kv vişne surubu yapmis. Az sulandirip icmek icin. Onu nasil biraz koyu kivama getirip ustune dokebilirim?
Visneyide hic sevmem de canim cekti tatlinin ustunde.fikrinizi bekliyorum hemsireler. Siz bilmezseniz kimse bilmez
Misir mi bugday mi?Biraz nişastayı su ile aç
Sonra vişne şurubunun içine karıştırarak koy biraz kaynat
Günaydın bu arada
Buğday nişastası cicimMisir mi bugday mi?
Ne kadar nisastaya ne kadar surup mesela?
Senin hayat enerjine ne oldu ? Bu ne buzdolabi gibi yazmissin:-/
Olabilir. B12 vs de azalmis olabilir.. tam kan sayimi iyi olur gecmis olsun canim.. gebelik te baksinlar ne olur ne olmazBuğday nişastası cicim
Şurubu kaynat başka bi yerde açtığın nişastayı kaynayan şuruba yavaş yavaş karıştırarak dök hemen koyulaşır zaten
1 yemek kaşığı nişasta yeter sanırım
Denas halsiz hissediyorum kendimi sanırım demir depolarım boşaldı
Kan vermeye gidicem bakalım
Tmm Dr hanımOlabilir. B12 vs de azalmis olabilir.. tam kan sayimi iyi olur gecmis olsun canim.. gebelik te baksinlar ne olur ne olmaz
nameaver @Sephoraa tantanis Denas14__ @_angela_ S shot pinoli @MazlumuGetirinBana @ladyamore @Loch Ness Canavari
bayramınız mübarek olsun
nameaver @bilinmeyenfx pinoli tantanis S shot @marilyn monroe @ladyamore @Sephoraa
@_angela_ @MazlumuGetirinBana
HanimKelesimiGetir
Simdiden hepinize iyi bayramlar dilerim. Ben bugun donuyorum evime bundan sonra pek giremem kk ya..
Opuyorum hepinizi Allah'a emanet olun
@bilinmeyenfxnameaver HanimKelesimiGetir @MazlumuGetirinBana @Loch Ness Canavari Denas14__ @Sephoraa S shot @marilyn monroe @ladyamore tantanis pinoli
Nice bayramlara daha kavuşmak dileğiyle, hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun, yüzlerimiz gülücükle dolsun
Eki Görüntüle 1855557
Eki Görüntüle 1855558
S shot @bilinmeyenfxnameaver tantanis @_angela_ @Sephoraa pinoli @MazlumuGetirinBana Denas14__ @marilyn monroe @Loch Ness Canavari
(Ya birini unuttuysam diye korkuyordu)
Hepinize musmutluu bayramlaaar
@bilinmeyenfxnameaver HanimKelesimiGetir @MazlumuGetirinBana @Loch Ness Canavari Denas14__ @Sephoraa S shot @marilyn monroe @ladyamore tantanis pinoli
Nice bayramlara daha kavuşmak dileğiyle, hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun, yüzlerimiz gülücükle dolsun
Eki Görüntüle 1855557
Eki Görüntüle 1855558
Ogleden sonra olabilüüTmm Dr hanım
Sonuçları göstermeye ne zaman geliyim
Tantan' da bayılır büyük abilere
Ahaha tabii canım, onun özel ilgi alanı büyük abiler
Evet ben de uzuldum ya zarim zarar gorduyse diye... hayir diktiremem de
Yaparlar mı gerçekten?Ben sana benimkini veririm shotum.
Senden kıymetli mi bir zar.
Olmadı suni yaptırırız kuzum
Yaparlar mı gerçekten?
Yanı tamam zarıma bir şey olmadı ama ya olsaydı diye tırstım. Önemli çünkü buMazallah ileride sevgilim sorsa nasıl derim?
Benim zarı naklettiririz kuzum.
Aşkolsun yani ne demek?
Gerçeği söylemeyeceksin sevgiline kuzum
Bir şekilde halledeceğiz.
Yalan üzerine kurulu bir hayat diyorsun? Sizin gibiler yüzünden bizim kıymetimizi bilen yok.Benim zarı naklettiririz kuzum.
Aşkolsun yani ne demek?
Gerçeği söylemeyeceksin sevgiline kuzum
Bir şekilde halledeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?