Kendime örmedim kiAy ondan hiç örmedim, arkadaş illa örelim dedi, yok ben helalarda süs püs için o kadar çabalayamam dedim
Ay ben hep bebek yeleği yapıp hediye ettimKendime örmedim ki
Ördüm ördüm hediye ettim
pinoli
Evlendiğimde 58-59 kilo filandım.
Sonra 63-64 kiloda sabitlendim.
65 kiloya çıktığımda hamile olduğumu öğrendik.
İlk aylarda sigarayı da bırakınca 75i filan gördüm sanırım.
Geçen ay 85 miydim neydim tam hatırlayamıyorum yalan olmasın.
Şu an 90 olmuşumdur. 175 boyda...
Bu halde fotoğraf çektirmem. Geçen ay ya da bir önceki ay çektirecektik işte, geç kaldılar.
Totomla guldum la cok yaşa
Sen önce bir tanesini al da.Gerekirse 3 diploma alabilirim ama el islerini asla tamamen öğrenemem.
Alınabiliyor ama cezası var.Bu ekonomi sinifindaki ucak biletleri aciga alinip farkli bir tarihte alinabiliyormu?
Gidis donus almistik 550 tl ye.. :/ simdi gidemezsek yanar mi yoksa varmi bir yolu ?
Vakitlice ne kadar mesela? Eylul 9 ucus..Sen önce bir tanesini al da.
Alınabiliyor ama cezası var.
Vakitlice arayıp konuşmak gerekiyor. Bir sene içinde kullanman lazım. Ben yurtdışı biletimi açığa aldırdığımda 85 TL mi ne vermiştim.
Gayet süre varmış ya, ben 5 gün kala mı ne değiştirdim.Vakitlice ne kadar mesela? Eylul 9 ucus..
Para cok olunca aklima simdiden dustuGayet süre varmış ya, ben 5 gün kala mı ne değiştirdim.
Para cok olunca aklima simdiden dustu
Hayir 1 yil icinde de binemem ki :-/ peki ayni yer mi yoksa baska illere de olurmu. 2 yil olaymis iyiymisNormaldir, niye havaya gitsin.
Yurtdışında, yurtdışı olması kaydıyla her yer oluyor. Yurtiçinde bilmiyorum.Hayir 1 yil icinde de binemem ki :-/ peki ayni yer mi yoksa baska illere de olurmu. 2 yil olaymis iyiymis
Günaydın Mazlum hanımGünaydın yakadaşlar sana da günaydınBrunella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?