- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Kendini savunurken bile hemşiresini övmüş hey AllahımEbemi sormamışım gerçekten
Ama hemşirem de benim hatırımı sorar hep.. Yani sadece hatır sorulmasını beklemez sorar da
Nasılsın Mazlumcuğum
Allah korusun yavrularına bağışlasın öyle laflar deme
Kendini savunurken bile hemşiresini övmüş hey Allahım
Nerdeydin aceba bütün günBeenn geldiiimmm
Bu kız hiç dizini kırıp evde oturmuyor hemşireNerdeydin aceba bütün gün
Okula gittimNerdeydin aceba bütün gün
Damat gelir gelmez sana koca buldum dedi zaten yaralıyımBu kız hiç dizini kırıp evde oturmuyor hemşire
Ne ev işi, ne el işiÖylee gezsin tozsun..
Bari acil servislerde dolaşsın biraz belkim kısmeti açılır
Hiçbir iş yapma ondan sonra bigman iste hemşirem olacak iş miBu kız hiç dizini kırıp evde oturmuyor hemşire
Ne ev işi, ne el işiÖylee gezsin tozsun..
Bari acil servislerde dolaşsın biraz belkim kısmeti açılır
Nasıl "kardeşin" iyimi biraz daha?Okula gittimSonra bacım geldi oturduk yeni gittiler :)
Şaka kızım şakaDamat gelir gelmez sana koca buldum dedi zaten yaralıyım
Ev işi bilirim ama el işi bilmem doğruya doğru bilinmeyenim. Öğretsene
Iyi iyi çok şükür. Bir sürü Güllü çikolatalı lokum getirmişler pek mutluyum :))Hiçbir iş yapma ondan sonra bigman iste hemşirem olacak iş mi
Nasıl "kardeşin" iyimi biraz daha?
Ya aslında meraklıydım eskiden ama ben solağım tersten yapıyorum. O yüzden kimse öğretmek istemiyor saçma sapan yapıyormuşumŞaka kızım şaka
Ne el işisi, aman kusur kalsın, bilenlere madalya takmıyorlar
sen şu diplomanı al güzel güzel, o yeter
Kursuna gitmeden videolardan kurdele nakışı öğrendim, Orta okulda kazak ördüm, lisede masa örtüsü ve 15 parça örtüsünü ördümYa aslında meraklıydım eskiden ama ben solağım tersten yapıyorum. O yüzden kimse öğretmek istemiyor saçma sapan yapıyormuşumamigurumi yapılan iplerden bi çanta yapmıştim 17 yaşındayken yaptığım son el işi o
Hayranım el isini basaranlara valla. Gerekirse 3 diploma alabilirim ama el islerini asla tamamen öğrenemem.
Ayy ben banyo takımı bile ördümKursuna gitmeden videolardan kurdele nakışı öğrendim, Orta okulda kazak ördüm, lisede masa örtüsü ve 15 parça örtüsünü ördüm
Bir sürü yelek kazak ördüm.. Hatta Bihter kazakları modaydı ondan bile ördüm
İlerleyen yaşlarımda atkımı beremi kendim ördüm, kaneviçe konusunda master yapma noktasındayım
Ama gel gelelim şiştim
Iste hayran olduğum kişilik. Kesinlikle zeka işi onlari yapabilmek. Annem de yapılmış şeye bakıp aynısını yapıyor şok içinde izliyorum ben de.Kursuna gitmeden videolardan kurdele nakışı öğrendim, Orta okulda kazak ördüm, lisede masa örtüsü ve 15 parça örtüsünü ördüm
Bir sürü yelek kazak ördüm.. Hatta Bihter kazakları modaydı ondan bile ördüm
İlerleyen yaşlarımda atkımı beremi kendim ördüm, kaneviçe konusunda master yapma noktasındayım
Ama gel gelelim şiştim
Ay ondan hiç örmedim, arkadaş illa örelim dedi, yok ben helalarda süs püs için o kadar çabalayamam dedimAyy ben banyo takımı bile ördüm
Artık ne kadar işsizsem
Teşekkür ederim, zeka sizin işiniz efendimIste hayran olduğum kişilik. Kesinlikle zeka işi onlari yapabilmek. Annem de yapılmış şeye bakıp aynısını yapıyor şok içinde izliyorum ben de.
Harikasıniz hanfemdi.
Bende o zeka yok.
Teşekkür ederim, zeka sizin işiniz efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?