- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi gul_perisi
-
Bende pek anlamam ama saçmada olsa fikir üretirim ve onu savunurum ilgilen ogrenmeye çalış netten araştır kendini geliştir ozguven için psikilogdan destek alabilirsin
Bu iyiymis. Sacma oldugunu bildigin halde savunmak. :)daha neler okuyacağım acaba, saçma bir fikri saçma olduğunu bildiğin halde nasıl savunuyosun
Bu iyiymis. Sacma oldugunu bildigin halde savunmak. :)
O nasil oluyor yahu? gunun esprisi seciyorum kendi adima. :)
merhaba ben kitap öneriniz çok isterim gerçekten bu konuda bilgi sahibi olmak ve kendimi geliştirmek adına bildiğniz bütün kitapları yazarsanız çok seninirimSiyaset gazete okuyarak öğrenilmez. Haber izleyerek de öğrenilmez. Siyaset akp yada mhp ya da chp hakkında atıp tutmak da değildir. Bu ülkede siyasetten anladığını söyleyen insanların çoğu siyasetten anlamaz sadece siyaset yapar. Siyaseti anlamak için dünya tarihi ekonomi ve uluslararası ilişkiler konularına hakim olmak gerekir. İmkansız birşey değil ama siyaset herkesin anlayacağı kadar basit birşey de değil. Utanacak birşey yok Türkiye insanının çoğu siyasetten anlamıyor zaten rahat ol. Atıp tutuyorum sanılmasın iki yıldır bir gazeteciden siyaset dersi alıyorum bu yüzden siyasetin sandığımız siyaset olmadığını rahatça söyleyebilirim. Eğer kitap okumaktan hoşlanıyorsan sana bir kitap listesi çıkarabilirim çok işine yarar.
daha neler okuyacağım acaba, saçma bir fikri saçma olduğunu bildiğin halde nasıl savunuyosun
Konu sahibi bizden de utandi galiba, cevap vermiyor.
Bende pek anlamam ama saçmada olsa fikir üretirim ve onu savunurum ilgilen ogrenmeye çalış netten araştır kendini geliştir ozguven için psikilogdan destek alabilirsin
merhaba ben kitap öneriniz çok isterim gerçekten bu konuda bilgi sahibi olmak ve kendimi geliştirmek adına bildiğniz bütün kitapları yazarsanız çok seninirim
Valla bende takip etmiyorum,anlamiyorumda. Eksikligi hissetmiyorum birbirinin bu yüzden kalbini kiranlari gördükce.
Bencilce belki ama ne kadar az anlarsam o kadar az basim agrir diye düsünüyorum. Siyaset zaten kocaman bi yalancilar dünyasi, anlayip napayim? Onlar paralari cebe indirecek biz birbirimizi yiyecegiz hepsi bu.
Bizim anlayabilecgimiz anca onlarin bize gösterdikleri kadari, arkada neler dönüyor kimsenin haberi yok zaten.
Zamanimi hayvan haklari,cocuk istismari gibi konularla ilgili arastirma yapmakla harcamayi tercih ederim.
Politika bana cok bos geliyor artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?