- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- Konu Sahibi castleinthesnow
Benim bu zamana kadar görüştüğüm insanlar hep benimle aynı görüşteydi,sonuçta siyasi görüş yaşam tarzına da yansıyor. Ama şimdi iki zıt görüşteyiz. Tamamen birbirinden zıt anlamışsınızdır zaten. Daha dogrusu bana söylemedi en basta,seçimden falan konusurken (bu iki partiden başka bir parti) xe oy atmak lazım falan demişti cok derin konusmadık konusma bitti orda. Neyse sonra baska bir gün siyasi görüşümü sordu ben de söyledim. Sonra zıt görüşte olmak seni etkiler mi görüşmeyi keser misin ne düşünüyosun bu konuda demişti. O zaman anlamıştım zaten. Belki de ilk basta söylemedi direk. Ben de eleştirilmediğim sürece sorun yok saygılı olurum görüşmeyi kesicek bir durum yok falan demiştim. Neyse bugün konusurken ögrendim siyasi görüşünü desteklediği partiyi oyle geçti konu bir şey demedim. Yani çok katı değilimdir bu konuda ama yine de... Ama sizce etkiler mi?? Bilemiyorum gerçekten ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu arada telefondan giriyorum herkesi alıntılayamıyorum kızlar, kusura bakmayın lütfen. Ama hepinizin cevabını okuyorum :)
Bu arada telefondan giriyorum herkesi alıntılayamıyorum kızlar, kusura bakmayın lütfen. Ama hepinizin cevabını okuyorum :)
Son düzenleme: