• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyasi görüş farklılığı sıkıntı yaratır mı?

1 ay önce yaşadığım bir olayı anlatıp yorum yapacağım.
Benden tamamen zıt düşünen yaşayaan çok sevdigim bir arkadaşım var (dı).
Bir gün facebooktan msj attı.
Senden bir şey istiyeceğim diye, ama öncesinde bir kaç gün sıksık msj atıp sohbet etti anlamlandıramadım.
Yapabileceğim bişeyse neden olmasın dedim. Yok azcık hatrım varsa MUTLAKA yapacaksın lütfen senden ne zmn bişey istedim dedi.
Meğer partisine oy istiyormuş
Bu kdr salak görüyor yani beni.
Kime oy vereceğim seni hiç ilgilendirmez haddini bil dedim.
O akşam msj atıp özür diledi amaa devamında benzer şeyleri oldu.
Ve ben buz gibi soğudum.
Daha sonra aynı parti destekçilerinin çevremde benzer şeyleri yaptıklarını duydum tamamen tesadüf eseri. Meğer bilinçli bir taktikmiş "hatırım için ricası"
Bence sorun olmaz, olmazdı. Ama benim örneğimdeki gibi uyanık geçinen biri çıkarsa ben yapamam.
Fena bozarım ağzının payını veririm. Yaşadığım örneği düşünün size böyle bir teklifle gelseydi ne hissederdiniz?

Bu seferde farklı bir yorumla geleceğim.
Çok yakınım olan bir çift var herkes gıpta eder birbirlerine o kdr saygılı ve hosgörülülerki.
sizde gıpta edilen bir çift olabilirsiniz.

normal hayatta çok farklı görüşte bir dünya çok sevdiğim kişiler var her görüşe saygılı olmak lazım ama bu görüşe sahip kişinin seni görüşünü ve amacını anlamalı saygı duymalı aslında tüm görüşler ortak bir yolda kesişir o yoldan çıkmamalı.
aslında tüm görüşler önce biraz da kendine bakıp kendi eksiklerini görmeli eleştiriye açık olmalı ki yıkıcı değil yapıcı olsun.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Back
X