Yapabileceğin tek şey ve en güzel şey senin açından bu canım.
Babamla dedem arasinda da ayni muhabbet oldu. Sonra dedem alttan aldi. Haklisin ben yasliyim siyasetten anlamam ne oluyo ne bitiyo bilmiyorum. sen hangi partiye dersen ona oy vericem dedi baristilar.
cumaları arayınca çok mutlu oluyor öyle yapayım bari cuman mübarek olsun derim uçar zaten havaya
babannem de oy vermemiş zaten bu sefer de babamın haberi yok tabi ben bidaha tövbe oy kullanmam diyor kimseye
Ay evet yani yasli insanlarin oy verme ehliyeti olmamasi gerekir bence. Bazen ceneleri dusuyor cok anliyomus gibi siyasi yorum yapiyolar. Dibine kadar ataturkcu oldugunu her firsatta iddia eden dedem chpyi ataturk dusmani vatan haini pis komunist parti olarak tanimlayip digerine oy veriyor. O adam da ataturku sevmiyo diyoruz yalan soyleme iftira atma adama diyor. Ogretmeye calisiyosun. Konusuyo car car car. Sonra kavga buyuyo. Ben bizimkilerin kavgasinda babami hic suclu bulmadim. Insanlarin yaslaninca biraz daha mulayim olmasi lazim.
Kesinlikle canım,yaşlıları mutlu etmek çok da zor değil.cumaları arayınca çok mutlu oluyor öyle yapayım bari cuman mübarek olsun derim uçar zaten havaya
babannem de oy vermemiş zaten bu sefer de babamın haberi yok tabi ben bidaha tövbe oy kullanmam diyor kimseye
Babanla sakin bi dille konustun mu ? Mesela sordun mu babannem cok yasli ona bir sey olursa vicdan azabi cekmez misin diye ? Boyle soylersen her halde yumsar. Qaliba her kes ustune gitdigi icin kendini kenara cekiyor baban ama biri daha yumusak dille konussa cozuler konu
Kesinlikle canım,yaşlıları mutlu etmek çok da zor değil.
Benim babaannem de ben çocukken ''Allah doğru yoldan ayırmasın.''diye Doğru Yol Partisi'ne verirdi.
ay parti adı vermeyelim burda aman siyaset diye kapanır gider topic ya da ban yersin dikkat et
ben babannemi de babamı da haksız buluyorum ikisi de aynı şeyi yapıyorlar sonuçta ama babannem daha yaşlı ya üzülüyorum yarın bir gün ölür falan diye ben vicdan azabı duyuyorum ama "sütümü helal etmem" de çok ağır bi laf
iki arada bi derede kaldım
elimden geleni de yaptım ama
Allah yardimcin olsun hakkaten zor durum. Ama sanirim zamanla duzelir, sonucta anne ve ogul sonsuzadek kus kalamazlar yadedim canım demez miyim
neden küstünüz çok üzülüyor dedim
o aramızda ben kapattım o konuyu artık dedi
Evet agir laf etmis deger mi parti icin
Allah yardimcin olsun hakkaten zor durum. Ama sanirim zamanla duzelir, sonucta anne ve ogul sonsuzadek kus kalamazlar ya
Gerçi haklısın
Annem bana uyduruk bi muhabbetten sütümü helal etmem dese ben de çok üzülürüm
Ama işte babannem öyle ağzının ayarı yok yani
Konuşur konuşur boş boş artık kafası şey yani gitti anlatabiliyor muyum
Babaannem desem bile kapattırıyor konuyu
Kendiliğinden düzelir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?