Sıyıracağım az kaldı

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
mayıs ayında üst katımıza birileri taşındı bayağı kalabalıklar 2-3 aile sanırım br arada yaşıyor ve çocuklar var gürültüden evimde duramıyorum artık koşturup duruyorlar. 2 kez uyardım anneannelerine söyledim heheh bak abla rahatsız oluyormuş diye gülerek çocuğa söylüyor aklında uyarıyor. bir kaç defa da babam söylemiş çocuk bu ne yapalım diyorlar. çocuk dedikleri de biri 5 yaşında diğeri 7-8 yaşlarında falan. bakkala giderler apartman kapısını açık bırakırlar taş koyarlar önüne taşı alıp atarım bu sefer diğer kanadın açma demirini çevirip kapının aralık kalmasını sağlarlar. pazartesi günleri merdiven temizliği için su bırakırım kova ile içine dondurma kağıdı ile çubuğunu atıp kirletirler. anahtar taşımazlar her seferinde bizim otomata basarlar kapıyı açmamız için. bugün de en son artık evin ziline basıp kaçmaya başladılar. az kaldı ya mahkemelik olacağız yada o iki veledi kıstırıp döveceğim

Ev sahibine sikayet etseniz ?
Cekilmez öyle komsuda ya sinir bozucular , bence tekrar uyarin sert bir dille .. olmasa sikayet edin!

Bence tehdit edin sizi polise şikayet edeceğim diye annelerini uyarın hatta bence şikayet edinn

en sonunda imza toplayıp attıracağım yani o dereceye geldim

Polise bildirin. Kimsenin sizi rahatsiz etmeye hakki yok. Ben bir kere sikayet ettim iyi ki de ettim. Kafam rahat etti cok uzun sure

Benim 2 kat ustumde oturan vatandasta oyle bir gece bam telime fena basti gecenin 2 si salonda yatiyorum balkon kapisi acik oglu tepiniyor anasi bagiriyor yetee be ariycam artik polisi gece 2 olmus bagirip tepiniyorsunuz ahirmi lan burasi dedim ogun bugundur ses cikarmiyorlar

bence bağrınıyorum apartmanda her zile bastıklarında kapıyı güm diye açıp kapatıyorum ama anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…