Sıyıracağım az kaldı

onu bizde yapardık gözümüz doymaz ceplerimizi komple doldururduk sonra yiyemeyince bi kez ısırır atardık....ne deyim allah affetsin

şimdi çok korkarım haramdan ama çocukluk işte ...bizim apartmanın bahçesinde bi erik ağacı vardı gözümüz hep onda ne zaman koloni halinde erikleri koparsak teyze bizi yakalar bas bas bağırırdı gerçi teyze erikleri toplarken ağaçtan düştü sonrada kocası ağacı kökünden kesti ....

eriği başını yemiş desene

Cocuk deyip geceriz de ya o anne babanin kayitsizligi ne olacak? Cocuklari degil anne ve babayi korkutun bana kalirsa.

Rahmetli dedem "apartmanda oturmak sanattır herkes beceremez" demiş taaaa elli sene önce. Şimdikiler ahır gibi belliyor apartman dairelerini. Ben büyük bir sitede oturuyorum asansörler dondurma çubuğu ve çöp içinde. Çocuklar küçük abdestini havuza yaptı diye havuz kapandı. Aile terbiyesi çok önemli ama maalesef çok terbiyesiz bir nesil yetişiyor

Yorumlari okumadim soylendi mi bilmiyorum ama;
Hem kapi kapanmasin diye koydugu tasi aliyosunuz kapiyi kapatiyosunuz hem de kapiyi actirmak icin zile basiyolar diye kiziyosunuz. Biz de kardesimle kuzenimle kucukken disarda oynadigimizda apartmanin kapisini aralik birakirdik zirt pirt zile basmayalim diye, yada bakkala filan giderken. Kendiniz diyosunuz bakkala giderken kapiyi aralik birakiyolar diye, e bakkala gidip gelmek 1 saat surmeyecegine gore ne sakincasi var ki niye kapiyosunuz kapiyi anlamadim.

Ben sadece bu kismi anlamadim

Onun disinda ben de sinir olurum oyle seylere, suya cop atmalar filan. annelerine sizin evinizde cop yok mu yoksa size cop kovasi aliyim diyebilirsiniz. Bizim ust kattaki evin cocugu da kapimizin onune tukururdu yukari cikarken, bi gun annem delikten bakip yakaladi hasladi valla

Allah sabir versin

başıma buna benzer bir olay gelmişti çocuklar sürekli kedileri yakalayıp eziyet ediyorlardı en sonunda polis bi arkadaşım getirdim şu çocuklara göz dağı ver dedim çocuklar artık değil kedi sokağa çıkmıyorlar

Antalya'da yol kenarlarına hayvanlar için su koymuşlar. Bilin bakalım su dolu kovaların içinde neler var. Bilimum çöp. Islak mendil mi ararsın ambalaj mı?

Antalya'da yol kenarlarına hayvanlar için su koymuşlar. Bilin bakalım su dolu kovaların içinde neler var. Bilimum çöp. Islak mendil mi ararsın ambalaj mı?

Büyükçekmece Sahil' de belediye çok güzel su kapları ve mama koymuş ama mamalar suyun içine dökülmüş (!) köpekler o kaptan değil de gidip yerlerden su içiyor

ev sahibine söylüyoruz ben vermedim evi emlakçı verdi diyor emlakçı ev sahibi verdi diyor
Kim verdiyse verdi,bu sorunu çözmüyor.Ev sahibinin kiracıyı uyarması gerekir.O vermeyebilir evi kiraya,ama her ay parayı o alıyor.Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.Ev sahibi de bu sorumluluğu almak zorunda.

allah rahmet eylesin doğru demiş dedeniz

hanımefendi bu kapı yüzünden evlerimize hırsız girdi geçtiğimiz aylarda bu kdr zamandır dokunulmayan evlerin kapısının kilitleri patlatılmaya çalışıldı ne ironik ki hanımefendinin oğlunun hırsızlıktan sabıkası var. sadece bakkla giderken değil 7-24 açık kapı apartman dingonun ahırı mubarek

ben korkmaya başladım çocuklardan ters ters bakıyorlar gördükleri yerde veletler benimi dövecek ne :))

O kapıyı açık bırakıp gidenler yok mu...Nefret ediyorum hepsinden.5 dakika diye açık bırakırlar bir bakarsın akşam olmuş hala açık apartmanın kapısı.Otomatiğe basanlar zaten apayrı bir dünya.Bir de biz basmıyoruz diyenleri var bunların...
Allah sabır versin.Şikayet edin.Hiç hoş değil.

giren çıkan belli değil öyle anormal aile ki. kapının önü yarısına kadar ayakkabı dolu üst kata çıkanlar ayakkabıları itelemek zorunda kalıyor

şikayet edeceksiniz çok net acımayın.
sinir oluyorum böyle insanlara ya bi çocuğa söz geçiremiyolar.
imza toplayın sizin gibi rahatsız olanlar varsa.

şikayet edeceksiniz çok net acımayın.
sinir oluyorum böyle insanlara ya bi çocuğa söz geçiremiyolar.
imza toplayın sizin gibi rahatsız olanlar varsa.
kimse sesini çıkartmıyor rahatsız olsalarda bz yöneticiyiz dye hep bz söyleyeylm kötü bz olalım istiyorlar zaten 3 dairede ev sahibi oturuyor gerisi kiracı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…