- 30 Ocak 2013
- 29.443
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bende 6 ay bekledim öyle sonra bi yer döndü orda başladım biraz sabret mutlaka bi firma dönüş yapar iş ilanı veren her yerden başvuru yap işkurla sınırlama başvurularını3 aydır işsizim ilanlar açıldıkça başvuruyorum belirli başlı sitelerden. ama yok yok. Arayıp bir Allahın kulu görüşmeye çağırmaz mı ya. İşkurun şartlı başvuru yerlerinden kendileri bir firmayla görüşmem için atama yapmış. Cvmi mail attım ama hurdacı firması bile dönüş yapmadı. Bunaldım boğuldum sıkıldım artık kızlar yaO kadar yere başvuruyorum bir Allahın kulu aramıyor bile.
kariyer,işkur işin olsun elemanonline secretcv yani kısaca google iş ilanları yazdığında çıkan tüm sitelere üyeyimBende 6 ay bekledim öyle sonra bi yer döndü orda başladım biraz sabret mutlaka bi firma dönüş yapar iş ilanı veren her yerden başvuru yap işkurla sınırlama başvurularını
inşallah teşekkür ederimPandemiden dolayı malesef sıkıntıli süreçlerden geçiyoruz.herkeste iş bulma sorunu yada işten çıkarılma durumu yaşanıyor sabır her şeyin bir zamanı vardır inşallah rez zamanda beklediğiniz iş haberi gelir
Pandemiden dolayı çoğu iş yeri iş yapamıyo elemanda olmuyo o yüzden çok sıkıntılı bi dönem inşallah dönerler en kısa süredekariyer,işkur işin olsun elemanonline secretcv yani kısaca google iş ilanları yazdığında çıkan tüm sitelere üyeyim
inşallahPandemiden dolayı çoğu iş yeri iş yapamıyo elemanda olmuyo o yüzden çok sıkıntılı bi dönem inşallah dönerler en kısa sürede
3 ay borcu olan insana çok bir şey bence. alışkın değilim ben evde oturmaya3 ay hic bir sey degil. Ben her seyiyle istedigim gibi bir isi 1 senede anca buldum. Sabredin,bekleyin. Bu ay sonu isten cikarmalar baslayacak. Isverenler kadrolarini yeniler muhtemelen. Yeni alimlar ancak baslar.
Kim sever ki evde oturmayi zaten,dunyanin en gicik seyi. O yuzden borcu olanlar yeni is bulmadan ayrilamiyor maalesef. Hayat sartlari cok zor.3 ay borcu olan insana çok bir şey bence. alışkın değilim ben evde oturmaya
kendimde böyle birşeyi göze almazdım ama işyeri çıkarttı küçülme sebebi ileKim sever ki evde oturmayi zaten,dunyanin en gicik seyi. O yuzden borcu olanlar yeni is bulmadan ayrilamiyor maalesef. Hayat sartlari cok zor.
Tazminat falan aldiniz mi? Cok can sıkıcı konulardir bilirim. İnsallah cok daha hayirli kapilar acilir onunuzdekendimde böyle birşeyi göze almazdım ama işyeri çıkarttı küçülme sebebi ile
yok 4 ay çalışmıştım tazminat hakkım yoktuTazminat falan aldiniz mi? Cok can sıkıcı konulardir bilirim. İnsallah cok daha hayirli kapilar acilir onunuzde
Pandemide yasak degil mi isten cikarmak?kendimde böyle birşeyi göze almazdım ama işyeri çıkarttı küçülme sebebi ile
kendime ait 2 adet mesleğim var. ve evet yüksek statülü iş arıyorum. 24 saatte iş sanırım dediğin uygulama.Her Allah’ın iş konusuna yazıyorum, yazacağım çünkü işsizlik psikolojisi apayrı. Sanırım çok yüksek statülü bir iş aramıyorsunuz. O zaman bana özelden yazın bir uygulama ismi vereyim, AVM de bulunan mağazalar vs oraya çok ilan veriyor. Garsonluk sekreterlik vs.
Ama uygulamayı ayrı kılan, karşıdaki kişi 24 saat içinde size cevap vermek zorunda. Acil işçi bulmak isteyenler için sanırım. Vakti zamanında oradan iş buldum hala da çalışıyorum. Burada reklama girer belki bana mesaj atın size yazayım. En azından beklemek zorunda ya da cevapsız kalmazsınız.
herşeyin kılıfı var canımPandemide yasak degil mi isten cikarmak?
maalesef öyle bir de döneceğiz diyip dönmeyen kitle varO işe başvuru ve sonrasında bekleme sürecini çok iyi bilirim.
İnsan artık yıpranıyor.
Hele bir de borcu varsa
maalesef öyle bir de döneceğiz diyip dönmeyen kitle var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?