Siz ağlarken

İnsanların önünde kolay kolay ağlamam. Bir gün eşimin önünde ağladım bir tartışma sırasında,timsah gözyaşları dökme bana dedi. Öyle ağrıma gitti ki... O gün bugündür önünde ağlamadım,dahası kendimi tuttum,içime akıttım. Ve maalesef yıllardır doyasıya ağlayamıyorum,iki damladan sonra gözyaşım akmıyor ve bu berbat bi durum! Psikiyatri doktoruma bunu söylediğimde, sadece bunun için gelen onlarca hastam var, dedi. Ağlayabilmek ne büyük nimet... Demem o ki,kim ne tepki veriyorsa boşverin sallamayın. Ağlayın.

Evet resmen benden ve durumdan kaçtı. Bunun sebebini merak ediyorum.

bence iç güdüsel. hatta o konuşmasında oytun hoca erkeğin kadın ağladığında cinsel anlamda da soğuduğunu anlatmıştı. hani biz o an sarılsın öpsün isteriz ama onlar yanaşmaz ya. sebebi hormonları demek.
bir de ağlama sıklığı diye birşey var bence. bazı kadınlar her kavgada ağlıyorlar. düşününce benim bile itici bulacağım bir şey.

Allah ağlatmasın kardeşim hiç mi ağlamassın?ben de kolay ağlayan bir tip değilimidir.başkasının yanında ağlayamam.

Yani eşimle tartışınca ağlama boyutuna gelmem. Çok üzücü bir şey olduğunda falan tabiki ağlarım ama günlük hayatta kolay kolay ağlayamam

Yani eşimle tartışınca ağlama boyutuna gelmem. Çok üzücü bir şey olduğunda falan tabiki ağlarım ama günlük hayatta kolay kolay ağlayamam
Aynı ben😊ben tartışınca kaplan kesilirim sustura bilene aşk olsun ne ağlıcam.anca çok üzülürsem ve dugulandığımda ağlarım.tartışınca ı ıh ağlamam.😊

Merhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Tartışma sırasında ağlarsam, hemen kapanacak olay daha büyür. Aglamamı hıc istemiyor. O an daha çok sinirleniyor, birde ağladiğim icin kiziyor. Sonra da o da üzüluyor, üzdüğü icin özür diliyor.

Sinirle ağlamam ve kırgın ağlamam arasındaki farkı biliyor sanırım, sinirle ağlayınca üstüme düşmüyor ki benim de istediğim bu zaten. Sinirlenince ağlayan şanssız tayfadanım, ağladıkça daha da sinirleniyorum 😂 Birkaç kez sarılacak falan oldu hiç sevmem sinirliyken bana temas edilmesini. Kırgın veya üzgün olduğumda da sarılır, gözyaşlarımı siler, güldürmeye çalışır.

Benimkinin duruma göre değişir. Bazen ağlaman beni çok üzdü bi daha ağlama der. Bazen de sarılır. Bazen onu çok üzüp ağlarım ayrı odalarda dururuz.

Çok aşırı duygusalım ama başkasının karşısında çok ama çok zor ağlarım.
o yüzden eğer eşim ağladığıma şahit olursa genelde ya sarılır yada çikolata felan alır :)))

Hayvana veya çocuga eya masum.karsisavunmasiz birine bir eziyet aci vs.durumlari hariç ,veya kaybettigim sevdiklerim aklima geldiginde burnumun direğinin sizlamasi haricinde ağlamam ben.bir baskasinin yaninda hele,zaten hiç mümkün degil.

Hele hele es kişisinin duygusal zarar vermesinden falan ağlamam.Asla.asla..
Bende tartmadan cevabimi verir gecerim.
Verilen değerle alakali oldugunu dusunuyorum.kirilabilme.ve ağlayabilme eşiginin.
O degeri vermediginizde ağlamamak kendiliginden geliyor zaten.

Ha ama aglak profilde biri olsaydim eger vicdani olmadigini bildigim icin alaya alacagini öngörebiliyorum.

Merhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Benimki gelip goz yaslarimi siler aglama niye agliyosun diye dayanamaz ama bende tani her seyde aglamiyorum,sulu goz olsam bile kendi kendimi tutuyorum,yada gider dusa girme bahanesiyle banyoda guzel bi aglar dusumuda alir geri donerim😁

Ben haklı olsam bile ne yapıp edip kendini haklı çıkardığı için sinirden ağlarım. Odama çekilirim, o sırada benim sevdiğim yemekleri yapar 😁
Ama ben çok fazla ağlarım, haberlere ağlarım, özellikle konu hayvanlar olunca asla dayanamıyorum günlerce unutamam kendimi yer bitiririm, filmlere ağlarım, mutlu olunca ağlarım çok sulugözüm ben ya

Back
X