• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz bebeğinizi verir miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sev_al
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bebeğime kayınvaldem bakıyo ben çalışıyorum akşamları alıp sabah bırakıytorum oğlum babaaneye çok düşkün ve ben onu bile kıskanıyorum kaldıki başkasına vermek düşüncesi bile korkunç allah hiçbir bebeği annesinden ayırmasın hiçbir sevgi anne sevgisinin yerini tutmaz..

yok daha neler ya .. kendi bebegimi bir başkasına neden vereyim..hadi dogum filan neyse onca acıy çekmek başka bişi ama benim canmdan bir parça başkasna verilirmi ya.. annenin başkası severken bile içi gider yavrusuna.. eşine ne demeli bilmiyorum:mymeka:

yok daha neler ya nası verecekmıs hıcmı ıcı sızlamıycak :kızgın:
cok sınırlendım eşine ya
:kızgın:

eşiniz şaka falan yapmamış düpedüz ağzınızı arayıp üstü kapalı teklifte bulunmuş...
hangi anne baba vermeyi düşünebilir evladını yaa...
var böyle insanlar...kocanın oyununa gelme sakın cnm..

Gerçekten eşinizin ciddi olduğuna inanmak öyle zor ki..
İnsan nasıl canını ciğerinin başkalarına sarılmasına annecim,babacım demesine göz yumabilir ki?
Yoooo Allahım saklasın,ne başkasının çocuğunu alırım ne de çocuğumu veririm..
Ölümden başka ayırmasın Allahım

diyecek başka bir sözüm yok yasakkelime

bizim bebişimiz olmayacak belki de yıllar sonra tedavilerle filan olursa olur. olmazsa bir evletlık edinmeyi istiyoruz eşimle ama evlat edineceğimiz çocuğun anne babası olmaması lazım aksi halde ilerki yıllarda neler olur düşünebiliyormusunuz.
ben böyle bir şeyi teklif dahi edemem kaldı ki vermek asla da vermem.
o çocuğun öğrendiğini düşünsene ilerde anne benmi fazla geldim sana neden verdin beni dese ne olur yok yok bu dayanılmaz bi durum.

evlat verilir mi yaa. olamaz böyle bir şey. eşinizin de çocuğana karşı bakışında bir problem var sanırım.sevsin vakit geçirsin falan ama çocuk verilirmi hiç. komşudan biraz şeker ister gibi olmaz. bence sizin ağzınızı aramış eşiniz. yani olumlu yanıt verseydiniz belki de bunun için hamile kalmanızı isteyecekti.

yok daha neler ayol, bebegimi esimle yapcam, ondan sonra tasidam hissedecegim, buyutcegim icimde, ondan sonra sancisini cekip cekip onlara dogurup vercem yok daha daha neler, isterlerse dunyayi versinler, veremem kardesim de olsa kim olursa olsun veremem, o benim canim kanim cigerim yahu olmaz boyle sey

hiçkimse vermez diye düşünüyorum...

bence esiniz hani abisi ya öyle bir söylemistir ama tabiki oda cocugunu evladini veremez paylasamaz hic kimseyle ;)

selam kızlar canımı sıkan bir olay oldu bunu hem burda sizlerle paylaşmak hemde bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum.
dün akşam eşimle aramızda böyle bir konu geçti ve çok canım sıkıldı.
eşimin abisinin yıllardır çocuğu olmuyor benimde şimdi 9 aylık bir oğlum var dün eşim demezmi bir çocuğum daha olsaydı abime verirdim. bende dedim nasıl böyle düşünürsün. ben onu karnımda taşıyorum ve daha karnımda oluştuğu zaman ona bağlanıyorum. kolay kolay hiç bir anne evladından vazgeçmez. dedim.
ben bir çocuk yaparsam bunu sırf oğlum yanlız kalmasın hayatta bir dalı budağı olsun diye yaparım dedim.
yanlış anlaşılmasın kimseden esirgemen gönderirim sevsinler zaman geçirsinler ama veremem. daha önce böylebi konu açıldımı bilmiyorum ben bunu dün akşam yaşadığım için paylaşmak istedim bu düşünce bile beni rahatsız etmeye yetti. çünkü ortada yeni bir çocuk yok bişey yok.

Pazardaki ßir maL değiL ßu...

Kadın önce karnında ta$ıyor, ßesliyor, doğum sancısı Çekiyor, doğuruyor, emziriyor.....Ve veriyor ! Kusura ßakmasınLar da bedava e$ya dükkanı değiLim ßen... Allah kimseye ßöyle dert vermesin ama o ßenim ßir parçam.....Et-tırnak misaLiyiz....Kopamayız, Koparsak öLürüz.....yerimseniben:delphin:

Bu yüzden sanırım gerçekten annelik ve babalık farklı şeyler.
Türkiyede bunu yapan çok aile var, lisedeyken karşı komşumuzun yaşıtım olan kzıda aslında annesi bildiği kişi teyzesiymiş 16 yaşında öğrenmişti gerçeği. Ne acı nasıl bir itilmişlik duygusudur tahmin edebilmek lazım. eşim böyle bişeyi söylese ömrüm boyunca unutamazdım heralde.

Benımde bı arkadasım dayısına verılmış doğdugunda.Kız şimdi 22-23 yaşlarında fılan.Kendı öz annesınede anne dıyor yengesınede anne dıyor.Ama evlatlık verıldıgı aıleyı daha cok sevıyor tabı,onlara ve onların akrabalarına daha düşkün.

annemin komşusu vardı öyle.Ablanın çocukları var ve habire de kürtaj oluyo. kız kardeş ise tırnağına muhtaç.Allahın işi işte.Bir gün ablasına demişki habire hamile kalıp hastanenin çöpüne atacağına doğurda bana ver.
Ablada hastane masraflarını karşıla doğurayım demiş.Sipariş bebek doğdu ve kardeşe verildi senele önce. şimdi genç kız olmuştur bile.Yani oluyo böyle şeyler.

annemin komşusu vardı öyle.Ablanın çocukları var ve habire de kürtaj oluyo. kız kardeş ise tırnağına muhtaç.Allahın işi işte.Bir gün ablasına demişki habire hamile kalıp hastanenin çöpüne atacağına doğurda bana ver.
Ablada hastane masraflarını karşıla doğurayım demiş.Sipariş bebek doğdu ve kardeşe verildi senele önce. şimdi genç kız olmuştur bile.Yani oluyo böyle şeyler.

Çöpe atarken kendı karşılıyordu ama hastahane masraflarını.İsteyınce mi zor gelmiş ödemesi.Ne iğrenç bi cümle olmuş.söylemeye utanır ınsan satar gibi.kötükedihüso

Back
X